2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046227 بازدید | 684505 پست
عزیزم من اطلاعی ندارم بهم گفتن واژینال بزار منم واژینال گذوشتم

ببخشید ولی چجوری باید وازینال بزارم؟چند سانت انگشتمو کنم تو؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
این آخرا که اصلا نمیگذره  ان شاءالله به سلامتی نینی نازتو به دنیا میاری و میشه چشم و چراغ زندگ ...

به سلامتي انشالله زايمان كنيد 

بعد از سونو انومالي چه كنترل هايي انجام داديد؟ سونو هفته ي ٣٣ براي چي هست ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها کمممممممممک اونایی که زمان انتقال شیاف داشتید و مثبت شدید بیاید بگید بهم مقعدی میزاشتید یا و ...

مرکز ما تاکید داشت واژینال بزارید

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
ان شالله واسه شما خیر پیش میاد عزیزم  من فردای قطع کردن داروهام پریود شدم

مرررسی جیگر منننن.قسمت همه منتظرا ان شاالله😀🙏🏻🤩

خدایا شکرت در همه حال😍🤲🏻امیددارم بزودی همگی مامان میشیم بگو آمین🤩🤲🏻خدا رو شکر انگار منم دارم باردار میشم بتای اول ۱۵ انتقالم شد579خدایا شکرت😍🌷🙏
خداروشکر ساراجان تبریک میگم عزیزممممم انشاالله بسلامتی در اغوشش بگیری

مرسی عزیزدلم😍😍😍😍

دعا کن واسه نخودم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ای جانم..قربونش برم که خودشو محکم چسبونده به دل مامان مهربوش انشالله زودم قلبش تشکیل شه و ۱۲۰ سال ب ...

مرسی عزیزدلم😍😍😍

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ساراجان مبارکت باشه عزیزم ان شالله بارداری خوب و بی خطری داشته باشی و لذت ببری ازش

مرسی عزیزدلم😍😍

مرسی مهربونم قربونت برم که با این حال قشنگت به یادم بودی❤❤❤❤🌷🌷🌷🌷

فدات شم گلم الهی زود بیای خبر بارداریتو بدی

بچه ها کمممممممممک اونایی که زمان انتقال شیاف داشتید و مثبت شدید بیاید بگید بهم مقعدی میزاشتید یا و ...

عزیزم من واژینال میزارم

ببین دکترت چی گفته

این آخرا که اصلا نمیگذره  ان شاءالله به سلامتی نینی نازتو به دنیا میاری و میشه چشم و چراغ زندگ ...

عزیز دلم، انشالله که صحیح و سلامت نی نی رو بغل میگیری، چقدر خوشحالم که بلاخره انتظارت داره تموم میشه و پسرت رو بغل میگیری، انشالله زایمان راحتی داشته باشی خواهر😍😍

ممنون عزیزم که جوابم رو دادی. خدا دوقلوهات رو برات حفظ کنه و سلامت باشند. پس مصرف همزمان این دوتا ب ...

عزیزم یکی از خانومایی که بعد از چند سقط، بارداری سالم داشته با دکتر رزاقی. میگفت دکتر عارفی و معینی گفتن پردنی رو وقتی باردار شدی بخور. ولی دکتر رزاقی گفته ۸ هفته پردنی رو بخور بعد که قطع کردی بعد اقدام به بارداری و داخل بارداری دیگه پردنی رو نخور.

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود

من با اینکه لکه بینی داشتم اما دکتر گفت باید واژینال بذاری یه بند انگشت با دست بذار بره تو دستتو قبلش حتما بشور زیر پات بالشت بذار تا یک ساعت پا نشو بعد یک ساعت هرچی که برگشت اومد بیرون اصلا مهم نیست

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
بچه ها من سه روز عقب انداختم هنوز پهلوهام درد می‌کنه واقعا نمی‌دونم علائم پریود یا بارداری حدود دو ه ...

سلام عزیزم من پیامتو دیر دیدم 

انشاالله که مامان شدی ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷