2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046196 بازدید | 684502 پست
اگه باردار بودم بی بی حداقل هاله داشت

عزیزم چند صفحه قبل پیغام دوستمون رو ببین

من با  این علامت ریپلای کردم!!!! 

☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم شهری عزیزم

عزیزم درسته اما من ختودم تو بارداری دومم رفتم شهرستان اونجا ذات‌الریه کردم البته خوب تهرانم بودم تعطیلات بود و دسترسی با دکترم نداشتم اما خوب بازم اینجا استرسم کمتر بود اونجا نمیدونستن پرونیزولون رو باید قطع کنم یا نکنم خلاصه قاراشمیش شده بود..... 

منظورم اینه فقط بحث سفر نیست اگه شرایط خاصی پیش بیاد دسترسی سریعتر به دکتر و مرکزت داشته باشی خیالت راحتتره..... 

باز خودت سبک سنگین کن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
والا من احتیاطا نمیخوردم.....  البته یادمه یه بار برا بچه هام از دکترشون پرسیدم قبل دوسالگیشون ...

مرسی مهربونممم...جون دلمممم..ماشالله گل پسر..خدا حغظش کنه الهییی 🤗🤗❤❤

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
سلام خانومای گل میگم من دهم انتقالم بیبیم منفی شد یعنی دیگه منفیه😢😢😢

عزیز دلم دیروز یه دوستمون برامون تعریف کرد حتی از اولش منفی بود بعد پنج روز تکرار کرده دیده بارداره حالا شما داری از بی بی روز ده میگی؟؟؟؟ 

عزیز دلم دیروز یه دوستمون برامون تعریف کرد حتی از اولش منفی بود بعد پنج روز تکرار کرده دیده بارداره ...

من الان خونه نیستم اما رفتم.خونه دوتا آز ها رو عکس میگیرم میزارم اینجا تا دوستان اینقد ناامید نباشن،آز اولم صفر یا یک بود آز دوم بالای 300 هردو هم یک ازمایشگاه بودم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی عزیزم شما هم ان شالله   مرمضی اون زمان که اشناهای ما رفتن مطبش میرفتن و.عمل هیسترو آزیا و ...

اوکی سارا جان پس من میرم مرمضی به امید خدا.

خدایا شکرت در همه حال😍🤲🏻امیددارم بزودی همگی مامان میشیم بگو آمین🤩🤲🏻خدا رو شکر انگار منم دارم باردار میشم بتای اول ۱۵ انتقالم شد579خدایا شکرت😍🌷🙏
سلام دوستان امیدوارم خوب باشید  یه سوالی برام پیش اومده، دلم می خواد بدونم اعصاب خوردی و شوک ...

عزیزم خوب داشتن آرامش به الطبع خیلی کمک میکنه نمیگم بارداری غیر ممکن رو ممکن میکنه نه..... 

اما داشتن روحیه خوب خیلی کمک میکنه هم تو نتیجه گرفتن هم داشتن بچه های آرومتر..... 

من خودم 5-6 ماه قبل آخرین سیکلم پیلاتس کار کردم..... 

چند تا مسافرت کوچولو رفتیم..... 

رو روحیم زیاد کار کردم..... 

هم خودم هم همسرم یه جورایی رفرش شدیم.... 

پس اگه بتونی برای آرامشت کاری بکنی علاوه بر تاثیر +ش رو بارداری میتونی بارداری آرومتر و بچه آرومتری هم داشته باشی..... 

چون خواه ناخواه کلی استرس غیر قابل پیش‌بینی تو مسیر هست پس لااقل با کوله بار سبک‌تر راهی سفر بشیم سفر راحت‌تری خواهیم داشت..... 

بازم میگم بارداری غیر ممکن رو ممکن نمیکنه..... 

یعنی ممکنه یکی با کلی تنش هم + بشه..... 

منم پسفردا آز دوممه ولی اصلا میدونم که منفیه.شوهرم همش سرم غر می زنه اینقد فاز منفی نفرست.بنظرتون اگه پسفردا هم منفی بود بعد از قطع داروهام چن روز بعد پریود میشم؟

خدایا شکرت در همه حال😍🤲🏻امیددارم بزودی همگی مامان میشیم بگو آمین🤩🤲🏻خدا رو شکر انگار منم دارم باردار میشم بتای اول ۱۵ انتقالم شد579خدایا شکرت😍🌷🙏
سلام خانما باردار میگم من تو ۱۵ هفته بارداری هستم اصلا شکمم تعقیر نکرده 😒همش نگرانم میگم نکنه رسد ن ...

عزیزم من ۶ ماهه باردار بودم یعنی با مانتو عملا مشخص نبود باردارم..... 

اگه سونو هات نرمالن اصلا به این چیزا فکر نکن..... 

حالا بذار بزرگتر و واضح بشه..... 

من گاها شکمم گنده میشد بعد یهویی یه روز کوچیک میشد نمیدونم پوزیصنش رو چطور تغییر میداد یهویی تخت میشد.... 

جتی یکی دو بار بها خاطر این قضیه سونو رفتم که مگه میشه یهویی شکمم کوچیک بشه..... 

خلاصه عزیزم داستان داری.... 

البته داستان های شیرین قایم باشک بازی جوجه هاتو...... 

عزیزم چند صفحه قبل پیغام دوستمون رو ببین من با  این علامت ریپلای کردم!!!!  ☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀ ...

آنا جان عزیزم من بعد انتقالم اصلا آمپول پروژسترون نداشتم مگه میشه آخه؟فقط شیاف پروژسترون بود. همش احساس میکنم منفی شدنم ماله همینه.آخه پروژسترون واسه بارداری و لانه گزینی حیاتیه!!!

اوکی سارا جان پس من میرم مرمضی به امید خدا.

مرمضی دکتر خیلی خوب و با تجربه ای هست با انرژی مثبت برید جلو و مطمعن باشید به رحمت خدا  ان شالله به زودی دامنتون سبز میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

@نگار80    

نگران نباش عزیزم..... 

استراحت کن..... 

بخواب..... 

پاهات رو بالاتر بذار..... 

همونطوری زنگ بزن مرکز یا دکترت ببین دز پروژسترون رو بیشتر میکنن یا نه..... 

ببین چی میگن..... 

ولی به خودت استرس نده..... 

خیلیامون داشتیم.... 

روز چند انتقالی؟ 

منم پسفردا آز دوممه ولی اصلا میدونم که منفیه.شوهرم همش سرم غر می زنه اینقد فاز منفی نفرست.بنظرتون اگ ...

ان شالله واسه شما خیر پیش میاد عزیزم 

من فردای قطع کردن داروهام پریود شدم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کلا خراش تاثیرش تا چند ماهه؟

من مهر خراش دادم بهمن انتقال..... 

دکتر گفته بود خراش با هیسترو تا 3-4 ماه میمونه....