2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
سلام بچه ها  من الان روز ۱۷ انتقالم روزی سه یا چهار بار دقیقا مثل درد پریود زیردلم شدید میگیره ...

سلام عزیزم، شاید موعد پریودت هست این تاریخ؟ که اینجوری میشی،استراحت کن زیاد به خودت فشار نیار، اگه یه وقت خدایی نکرده خون ریزی کردی دوتا آمپول پروژسترون باهم بزن قطع میشه، شیافتم سروقت استفاده کن، ولی بعدش برو دکتر برات چک کنه. 

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام عزیزم بسلامتی مبارک باشه ببخشید میپرسم مشکل از شما بود یا همسرتون که آی وی اف اقدام کردین؟

عزیزم همسرم کاملا سالم هست من کیفیت تخمک هام پایین بود

و خدایی که در این نزدیکیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما جنین گرید B هم احتمال داره بلاست بشه ؟ گرید A صد در صد بلاست میشه؟

من با جنین شناسم راجع به گرید مفصل حرف زدم

گفت گرید a و B و ... هر آزمایشگاه با آزمایشگاه دیگه فرق می کنه

ممکنه گرید b یک آزمایشگاه گرید a یک آزمایشگاه دیگه باشه

بر اساس زمان تقسیم سلولی جنین وتعداد سلول و ... فقط جنین شناست می تونه تشخیص بده که میتونه بلاست بشه یا نه

سلام عزیزم. برای من دکتر دوباره آزمایش قند نوشته که باید این هفته انجام بدم، واسه شما هم نوشته؟

اره عزيزم براي ٣٠ هفته بهم نوبت داد گفت همون موقع انجام بدم جوابشو ببرم

خداياشكرت....❤️ 
من با جنین شناسم راجع به گرید مفصل حرف زدم گفت گرید a و B و ... هر آزمایشگاه با آزمایشگاه دیگه فرق ...

مرسی ک جواب دادی عزیزم

من خوشحال بودم از اینکه ۷ تا جنین دارم اما امروز ک با جنین شناس حرف زدم گفت باید ببینیم چندتاش بلاست میشه هرکدوم بلاست شد انتقال میدیم

مرسی ک جواب دادی عزیزم من خوشحال بودم از اینکه ۷ تا جنین دارم اما امروز ک با جنین شناس حرف زدم گفت ...

خوبیش اینه که جنینایی که برات می موننن جنینای مقاومی و قویی هستند /... 

دکتر من اصرار کرد که حتما بلاست کنن ولی خیلی از دکترا مخالفن

امیدوارم همه ش برات بمونن

آره عزیزم ولی خب هفته دیگه هم واژیناله چون شکمی نشون نمیده فکر کنم من تو یه برنامه ای دارم توش حساب ...

عزیزم میشه اسم برنامه تون رو بگید؟ همین برنامه ای که توش حساب میکنه اولین ضربان قلب کی هستش

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
خوبیش اینه که جنینایی که برات می موننن جنینای مقاومی و قویی هستند /...  دکتر من اصرار کرد که ح ...

ممنون عزیزم انشالله برای شماهم بهترینها اتفاق بیوفته

شما الان تو چه مرحله ای هستین؟

الهی عزیزم 😢 😢 😢 😢 چه قدر سخت  ضخامتت چه طوره؟ تو سیکل های طبیعی و تو سیکل انتقال ضخامت خو ...

سلام زینب جون من چند روزی ابریزش سر درد وگلو درد شدید دارم تو سیکل انتقالم رفتم دکتر گفت که گلوت چرک کره یه سری پلی سیلین داد و انتی بیوتیک گفت اگه خوب  نشدی برو تست کرونا بده من ۴۵روز پیشم کرونا گرفتم گفت احتمالش کمه حالا خیلی بهترم سردردم تموم شده بی حالی ندارم حالا به نظرت لازمه برم تست بدم احتمال کرونا هست

خانما جنین گرید B هم احتمال داره بلاست بشه ؟ گرید A صد در صد بلاست میشه؟

بله عزیزم گرید b هم بلاست میشه من دوتا از جنینهام bبود که بلاست شدن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام دوستان کسی جدیدا تو مرکز مام ivf کرده میخواستم هزینش بدونم کلا چقدر میشه ممنون 

سلام عزیزم

من تازگی پانکچر انجام دادم اونجا هنوز انتقالم مونده ولی بنظرم حدودا ۳۰ تومنی بشه هزینش با ویزیت دکتر و داروها و اینا

آخيش خدا خیرت بده یکم امیدوار شدم شماهم فکر میکنم مام میرفتین درسته؟

نه من رویانم .تازه یکیشون ۶ سلولی بود که بلاست شد .ولی خوب حالا کیفیتشون بعد از بلاست چطور شد نمیدونم

انشالله که برای شما همه بلاست میشه نگران نباش

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...