2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

سلام بچه ها 

من الان روز ۱۷ انتقالم روزی سه یا چهار بار دقیقا مثل درد پریود زیردلم شدید میگیره ده ثانیه بعد ول میکنه یه شیاف هم اضافه کردم بنظرتون خطرناکه؟

@زینبی_بابا    

@تورک_آنا    

@berenjak    

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
شما هم کمر درد داشتین؟

من خیلییییییی درد کشیدم درحد سقط درد داشتم اخه سالها بود با پریود درد انچنانی نداشتم اما بعداز این انتقال که متفی شدم و پریود شدم اینقدددددد درد داشتم نمیتونستم سرپا بمونم چندروز درد زیاد و خونریزی شدید داشتم ان شالله واسه شما راحت باشه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا مطب میرم مرکز نرفتم پیش دکتر امیرزاده . ولی الان که گفتی دقت کردم متاسفانه سر ساعت خاص را رعایت ...

ساعتش خیلی خیلی خیلییییی مهمه من یادمه وقتی رفتم مامای مرکز بهم گفت ساعت تزریقش مهمترین ساعت زندگیته،ایرادی نداره عزیرم خیزیتی توش بوده ان شالله مهر ماه بهترین ها پاستون اتفاق میفته

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم خوبی ؟ببین بستگی داره  اصلا برای کسی که چند بار پانکچر کرده هم قابل پیش بینی نیست ...

مرسی عزیزم از جوابت

بعد یه سوال دیگه بعد از پانکچر و برای ورود به انتقال تعداد  دفعه پریود مهمه یا مثلا میگن  دوماه دیگه. و کاری با تعداد دفعات پریود ندارن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الهی عزیزم 😢 😢 😢 😢 چه قدر سخت  ضخامتت چه طوره؟ تو سیکل های طبیعی و تو سیکل انتقال ضخامت خو ...

ضخامتم خوبه این ماه روز ۱۴ سیکلم ۸ بود

میکرو ک کردم روز انتقالم ۱۰ بود

عکس رنگی رحمم ک انداختم لوله هام بازن خداروشکر مشکلی نداشتم

متخصص ایمونولوژی برای آزمایشهای ایمنی انعقادی؟

وقت گرفتم دوشنبه برم ...آناجون گفتن قبل انتقال بعدیت حتنا ایمنی انعقادی رو بده

اهل ورزش ک اصلا نبودم ولی حدود ده روزه  روزی ۲ ساعت پیاده روی میکنم و رژیم گرفتم...

واقعا همسر من آزمایشش خوبه؟برای اقدام طبیعی مناسبه؟

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
سلام بچه ها  من الان روز ۱۷ انتقالم روزی سه یا چهار بار دقیقا مثل درد پریود زیردلم شدید میگیره ...

این دردا میتونه کاملا  طبیعی باشه عزیزم به خاطر تغییرات رحم و هورمونا هست دردا تا جای که قابل تحملن جای نگرانی نداره،حتی خونریزی لکه بینی هم کنترل میشه نگران نباش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🙏امیدوارم نی نی تو صحیح سالم بغل بگیری دوستم ،منم دعا کن

ممنون عزیزم الان که نینی ندارم   تیکر زدم چون دوست دارم مرداد سال دیگه نینی هام تو بغلم باشن ان شالله،

الان مهر باید دوباره پانکجر بشم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نميدونم والله دوستم. الان سحرجون هم هفتش با من يكي هستش دكترم براش تجويز نكرده امپول بتارو . 

سلام عزیزم.

برای من دکتر دوباره آزمایش قند نوشته که باید این هفته انجام بدم، واسه شما هم نوشته؟