2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
عزیزم فکر کنم تنها راهش برامون پر کردن وقتمون باشه، منم خیلی حساسم، یک چیزی مثل خوره وجودم رو میخوره ...

ای بابا 😔

من کار می کنم، ولی خب به خاطر آمادگی برای میکرو خیلی کمتر کردم کارم رو... بخاطر اینم هست البته و بخاطر مسایل دیگه. می دونی مسئله اینجاست قبلا وقتی مشکلی ناراحتم می کرد یاد بچه دار نشدن و میکرو و هزار چیز باربط و بی ربط دیگه به بارداری نمی افتادم، اما الان به محض اینکه به هم بریزم، یاد مادر شدن و نشدن میفتم و همین به غصه هام دامن میزنه. حتی گاه فکر می کنم شاید اصلا بهتره من فکر بچه دار شدن رو از سرم بیرون کنم. کسی که انقدر زود خودش رو می بازه، چطور می خواد بچه داری کنه!

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزمی نگران نباش ان شالله حتما نشونه مثبت هست پس با استرس و.نگرانی به نینی تازه چسبیده خوش امد نگو، ...

فدااات از این همه انرژی مثبته

میبوسمت عزیزم 💋💋💋💋🥰🥰🥰

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سومین انتقالمه و دیگه جنین ندارم .قبلش هم هیسترو و پی آرپی کردم .جنینام هم سه روزه هستن ولی گفتم اگه ...

نه گلم

خوب اگه اینجوری بود دکتر به همه ما به جای آزمایش ، بیبی چک میداد

الهی که مثبت بشی و سورپرایز

اگه نینی هات مونده باشن و بیبی چک نشون نداده باشه استرس زیاد باعث میشه دیگه نمونن

من که انقد بی علامتم میگم جواب آزمایش خداکنه درست بوده باشه ولی کلا تنوع خیللی طبیعیه عزیزم توی بار ...

اتفاقا بی علامت بهتره ان شاالله تا آخر بارداری راحتی داشته باشی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ای بابا 😔 من کار می کنم، ولی خب به خاطر آمادگی برای میکرو خیلی کمتر کردم کارم رو... بخاطر اینم ه ...

عزیزم این حالت طبیعیه

هممون یه جورایی درگیر این وضعیتیم این حسرتی که ما داریم حسرت بزرگیه 

غم بزرگیه،من خودم گاهی وقتا فکر میکنم افسردگی گرفتم

ولی همش دارم تلاش میکنم حال خودمو بهتر کنم

یه وقتایی انقدر برای اینکه حالم خوب باشه دست و پا میزنم که خود به خود حالم گرفته میشه،

ولی بهت قول میدم خیلی زود مادر میشی بهت قول میدم

هممون از تو جمع رفتن از مهمونی رفتن انگار میترسیم 

از اینکه تو فامیل بشنویم کسی باردار شده و دوباره مقایسه ها شروع بشه میترسیم از اینکه تو محل کار انقدر بهمون بگن تنبلیا بیار دیگه خسته شدیم

ولی یادت نره خدا خیلی بزرگه دلتو بسپار به خدا 

حتما یه روزی نوبت ما هم میشه

خیلی خوبه که پیاده روی میری، سر کار میری،

کتابم بخون مثلا معجزه راندا برن,سریال ببین،سعی کن هر کاری بکنی که شاد باشی،اگر موضوعی هست که آزارت میده یه مدت خودتو بزن به بیخیالی یه جوری حل و فصلش کن که حالت خراب نشه

یه مدت به هیچی گیر نده،شمع روشن کن ،گل بخر واسه خودت،چه میدونم موهاتو رنگ کن ،ناخن بکار هر چیزی که بهت کمک میکنه شاد بشی🌹🌹🌹

و هر روز به خودت بگو که من مادر میشم خیلی زود❤🧡💙💚

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
والا منم اینجا بچه ها و آنا میگفتن ولی به نظرم حتما از یه دکتر مطمین بپرس گلم که خیالتم راحت باشه&nb ...

چشم عزیزم❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد