2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
عزیزم ان شالله حتما تشکیل میشه من هیچ شکی ندارم مطمعنم گل پسریا تو دلت جا خشک میکنن تا 8ماه دیگه که ...

توکل به خدا

مرسی عزیزم شمام ایشالله به زودی نتیجه میگیرید دوقلو پسر برای دختر خوشکلتون میارید🥰🥰😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@sangak     عزیزم خوبی؟ میگم شما هم تهوع داری؟ من دیروز و امروز غروب ها تهوع میگیرم ول ...

من که انقد بی علامتم میگم جواب آزمایش خداکنه درست بوده باشه

ولی کلا تنوع خیللی طبیعیه عزیزم توی بارداری😍😍

ممنونم ازت عزیزم.  چطور تونستی دیگه با بقیه هم دست نباشی و خودت رو آزار ندی؟  من هم از ن ...

عزیزم فکر کنم تنها راهش برامون پر کردن وقتمون باشه، منم خیلی حساسم، یک چیزی مثل خوره وجودم رو میخوره، مثلا به خاطر مشکل همسرم مجبور به میکرو شدیم ، ولی خوب خودتون میدونید تو این راه تخمدان و رحم خیلی وقت ها همکاری نمیکنند، چند بار تا حالا به همسرم گفتم برو یک زنی بگیر با ای وی اف راحت بتونه برات بچه بیاره😥😥😥

سلام گلم الان پاشدم دیدم ترشح ریخت ازم  سکته کردم صورتی خیلی خیلی کمرنگ بود بنظرت یدونه شیا ...

درسته پروژسترون بی خطره ولی باید دکترتون اضافه کنه الان استراحت کن تا صبح اگه ادامه داشت تماس بگیر بپرس از دکترت اخه واسه روز سوم فک نکنم بخوان دز داروها رو.تغییر بدن این خون و لک صورتی میتونه کاملا طببعی باشه و ان شالله نشونه لانه گزینی استرس نداشته باش و استراحت کن عزیزم تا صبح

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی عزیزم ایشالله شماهم با یه بتای بالا خوشحالمون میکنی

عزیزم مرسی من دیگه بتا نمیدونم یه ۶ هفته دیگه میرم سونوگرافی تو هفته ۱۱ به امیدخدا

و خدایی که در این نزدیکیست
اخی مبارکش باشه  شکمی پس از هفت هفته قابل رویته

اره عزیرم  منم بارداری های قبلیم با شکمی تو هفته 7یا 8 بود قلبشونو دیدم فقط بدی شکمی اینه که باید اب زیاد بخوریم و بدی واژینال اینه کمی دستکاری میشه دهانه واژن و ممکنه لکه بینی پیدا کنیم بعدش 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40