2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
ازمایش بتا رو عصر میشه داد یا باید ناشتا باشیم

عزیزم فردا آزمایش داری؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تکرار ادرار دارم  بدن درد لک هم دیدم ولی کلی ترسیدم!

همشون علائم بارداری

شاید از صبح تا حالا ۶ بار رفتم دسشویی 

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩

@sangak    

عزیزم خوبی؟

میگم شما هم تهوع داری؟

من دیروز و امروز غروب ها تهوع میگیرم ولی خداروشکر زیاد نیست هنوز

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
@sangak     عزیزم خوبی؟ میگم شما هم تهوع داری؟ من دیروز و امروز غروب ها تهوع میگیرم ول ...

سارا جان شما تکرر ادرار داشتی؟روز چندم حس کردی؟

بچه ها من خیلی افسرده شدم فک میکنم هیچ وقت مادر نمیشم چیکارکنم افسردگی تاثیری داره رو انتقال

عزیزم این چه فکریه اخه

مطمعن باش حتما حتما مادر میشی

الان اصلا بادرار نشدن غیر قابل باوره چون علم پیشرفت کرده

انشالله خیلی خیلی زود مامان دوقلو میشی

دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره این و مطمعن باش

می دونی منم همین فکر رو کردم، ولی متاسفانه شرایط من به شکلیه که هر چند وقت یکبار این مسائل برام پیش ...

عزیزم تمام تلاشت رو بکن اگر میتونی عامل استرست رو حذف کنی، یوگا و پیلاتس کار کن، من تصمیم گرفتم حتما برم سر کار به صورت پاره وقت، البته اگر پیدا کنم، چون من تمام فکر و ذهنم شده همین مسئله درمان و داره بهم آسیب میزنه

خودت بهتر از هر کسی میتونی مراقب خودت باشی

منم همین جوری ام، هزار تا فکر میکنم، که اگر مادر نشم چه اتفاقایی میفته😐😐

تازه همش از الان دارم رو مغز همسرم کار میکنم که اگر میشه از تهران بریم، بریم یه شهر دیگه که نخوام حرص و جوش بخورم که بقیه چی فکر میکنن در موردم😥

منم همین جوری ام، هزار تا فکر میکنم، که اگر مادر نشم چه اتفاقایی میفته😐😐

این اتفاق نمیفته عزیزم فکر کنم همه ی ما ها چنین فکری کردیم طبیعیه میاد سراغمون انشالله خیلی زود مامان میشی

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏