2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046234 بازدید | 684505 پست
عزیزم مجبورم بودم ..چون  خونم شهری دیگس و مجبور بودم برم. زینی جون ته دلم خیلی خالیه به مدت د ...

عزیزم باور کن حتی یک هزارم درصد به جنینت آسیبی نرسیده ولی بهت میگم این استرست رو جنین اثر میزاره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم باور کن حتی یک هزارم درصد به جنینت آسیبی نرسیده ولی بهت میگم این استرست رو جنین اثر میزاره

خداکنه عزیزم

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خداروشکر که نتیجه خوب داد براتون !عزیزم قبل از پانکچر دارو هم‌بهت داد برا هایپر شدنت یا فقط رژ ...

قبل از پانکچر فقط رژیم غذایی

چون امکان آب اوردن شکم بعد از پانکچره

ولی بعدش روزی سه تا سرم و یک امپول و کلی قرص و پودر

ولی کل داروها نهایت برای یک هفته بود و خداروشکر زود تموم شد

خداکنه عزیزم

نگران نباش من دو دفعه پیش اینقدر مواظب بودم نشد

این دفعه بیخیال بودم خدا خواست و شد

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دوستایی که انتقال دادین خوابتون چه جوریه من خوابم خیلی کم شده هر وقتم بخابم اصلا ارامش ندارم تو خواب ...

من اگه درد نداشته باشم عین یک خرس پیر چاق می خوابم

دیشب این دردا نذاشت بخوابم

سلام بچه ها 

میگم بابام میگه بخاطر کرونا بریم شمال اونجا جا باز تره فاصله میگیریم از هم😂

حالا منم بدم نیومد چون خیلی وقته تو خونه ام اگه اونجا هم بریم زودتر میگذره زمان می خواستم ببینم ضرری نداره؟تا شمال حدود ۳ ساعت راهه با ماشین بریم؟

@زینبی_بابا    

@تورک_آنا    

بچه ها کسی بوده تو بارداری هفته های اول سه ساعت اینا با ماشین بره یه شهر دیگه

@پروانه۲۱ عزیزم شماچقدربعدازهیسترو گفتن بیا انتقال ؟ یعنی همون ماهی که هیسترو شدی داری انتقال میدی؟

۱۸ سیکل قبلیم برام هیسترو کردن بعد گفتن پریود شدی بیا ودر حدودا۲۰ام  پریود بعد از هیسترو م برام انتقال میدن یعنی پریود قبلیم هیسترو شدم تو این پریود برام انتقال میدن

چه پیچ در پیچ تتوضیح دادم امیدوارم منظورمو گرفته باشی

فدات عزیزم ممنونتم انشالله نه ماهو به سلامتی  بگذرونی

مرسی عزیزم

پروانه جون چند روز بعد از هیسترو پریود شدی؟ باید بعد از هیسترو استراحت کرد؟ از امروز استرادیول شرو ...

من ۸روز بعد هیسترو کلا بعد عملمم لک داشتم دوروزو استراحت کردم وامروز روز سوم پریودمه بله استرادیولو شروع کردم ۱۵ هم باید برم روز انتقالو بهم میگه البته گلودرد وابریزش دارم امیدوارم کرونا نباشه وگرنه کنسل میکنن

بچه ها کسی بوده تو بارداری هفته های اول سه ساعت اینا با ماشین بره یه شهر دیگه

سلام سارا جانم..من بارداری اولم ده ساعت رو تو‌ ماشین نشستم و اومدم شهرستان هیچ مشکلی هم پیش نیومددد..بازم با دکترت مشورت کن

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵