2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
سلام منم ذخیره تخمدانم 10 بود و هایپر شدم وارد سیکل که شدم از همون اول دکتر بهم رژیم پروتئینی داد ...

عزیزم خداروشکر که نتیجه خوب داد براتون !عزیزم قبل از پانکچر دارو هم‌بهت داد برا هایپر شدنت یا فقط رژیم غذایی

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
عزیزم خوب از الان شروع کن تا میتونی سفیده تخم مرغ آب پز بخور (سرشار از آلبومین و کسایی که هایپر میشن ...

چشم عزیزم ممنونم تمامه اینارو رعایت میکنم حتما

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانما خوبید خوشید کیا جدیدا مامان شدن به سلامتی ؟!

اعلانات نینی سایتو چک میکردم به چند تا پیامم که پر بود از استرس و نگرانی برخوردم که خندم گرفت پارسال این موقع چ استرسی داشتم و الان گل پسر نازم کنارم خابیده 

خیلی زیادن زینبی جون رو فک‌کنم دور ازجونشون دیونه کرده بودم با سوالام اینا رو گذاشتم مامانای نگرانی که همش دنبال استرس الکی هستن بخونن ببینن.خدا خیلی بزرگتر از این حرفاس که ما فکر میکنیم 

اره دیگه من تو این انتقالم مثبت شدم ولی خون ریزی داشتم و گفتن ک ساک تشکیل نشده حالا نمیدونم علت چیه ...

راستش من نمیدونم عزیزم

برای مسئله خود من ، ۲-۳ تا دکتر موندن که چرا اینجوری شده

شما شاید بارداریت شیمیایی بوده که بتا رفته بالا ولی ساک تشکیل نشده

کلا بد نیست یه دکتر ایمنی بری و کاری که اون گفت انجام بدی

من بعد از سقط جنین سقط شده رو دادم آزمایش

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
خداروشکر 😍😍❤

فدات شم. میگم هانی جون اون موقع داشتم پیاما رو میخوندم دیدم گفتی لرز داشتی دشیب ولی وقت نشد پیام بدم بهت. تو رو خدا نگران این علایم نباش خدا شاهده هیچ کدوم از این علائم ربطی به مثبت و منفی نداره الکی استرس نگیر من لرز داشتم منفی شدم ولی دقیقا یه دوستی داشتم گه گاهی می اومد تاپیک اونم لرز داشت مثبت شد خیلیا لرز داشتن توی همین تاپیک ندا جون هم داشت مثبت شد پس اصلا فکر منفی نکن فقط از عوارض داروهاس. انشالله گل پسرمون الان چسبیده به دلت دیگه چیزی نمونده انشالله چند روز دیگه با خبر خوش میای

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام گلم حالت خوبه ؟نی نی خوبه ؟راستی من هنوز نمیدونم جنسیت فسقلیت چیه ها ؟؟

سلام عزيز دلم خوبم خداروشكر، ني ني هم خوبه. شما خوبي؟ چه خبرا؟ درچه مرحله اي؟ اتفاقا چندروز پيش تو فكر شما و آلا جون بودم، الهي كه خوشحالم كنيد به زودي😍 ني ني هم دختره عزيزم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام عزيز دلم خوبم خداروشكر، ني ني هم خوبه. شما خوبي؟ چه خبرا؟ درچه مرحله اي؟ اتفاقا چندروز پيش تو ف ...

الهی. قربوووونت برم عزیزم. آدم چقد خوشحال میشه وقتی میفهمه یکی از آبجیای گلش ب یادشه  

جوووووون دلم. خدا حفظش کنه گل دخترو  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الهی. قربوووونت برم عزیزم. آدم چقد خوشحال میشه وقتی میفهمه یکی از آبجیای گلش ب یادشه     ...

عزيز دلمييي، خيلي منتظر خبراي خوبتونم😍مرسي مهربون،  ان شاالله به زودي قسمت همه منتظرا بشه عزيز دلم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
انشالله من زايمان كنم فكر كنم يه بار سنگيني از رو دوش تو برداشته ميشه قربونت برم😂😂😂😂😂

عزیزم از روی دوش خودت برداشته میشه 

ولی یک باری 10 برابر میاد روی دوشت 

ببین میدونم توصیه خنده داری هست ولی بگیر بخواااااااااب

من حسرت به دل خوابم

از وقتی پسرم دنیا اومده جز موارد استثنا خواب درست نداشتم، دعا میکنم بچه هات اذیتت نکنن تو هیچی 

من فک میکردم اگه مادر بارداری کرونا بگیره خدایی نکرده دیگه آخرشه ‌..‌‌ باز خدارو شکر که راه امیدی ه ...

نههههههههه گلم اصلا ،اغلب خیلی خوب و راحت رد میکنن این دوران رو 

ولی خب یه عده براشون خطر ساز میشه 

اینکه تاکید می‌کنم روی علائم و مراجعه مستمر و به موقع واسه همون تعدادی هست که درگیری ریوی پیدا میکنن، برای اینکه دیر نشه میگم اینا رو

ضمن اینکه خانم باردار های ریسک تر هست نسبت به بقیه