2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
زینب جان الان میگی بیرون زدگی چشم  من الان چندین ساله که حس میکنم چشم چپم بزرگتر از راست هست ی ...

نههههههههه گلم نه عشقم ،اون بیرون زدگی مربوط به هر دو چشم هست، اصلا قابل تحمل نیست دردش

آنا جون ماهیتابه ات هنوز هستش؟؟؟ @تورک_آنا    

عاره خداكنه بچه هايي كه بهمن ميرن دكتر خوب معرفي كنن من بيش ايشون نرم ( ولي موقع انتقال عالي بودااا ...

انشالله كه بهترينا برات اتفاق بيفته عزيزم. نه گلي براي من بدون سونو انتقال داد . افرين بازم همينقدر معرفت داشته حداقل😍

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متاسفانه هیچ کدوم از پزشک های اونجا اعتقاد ندارن، دکتر منم گفت هزینه اضافیه فقط😐😐😐

به نظرم علم همه جای دنیا یکسان هست

چرا اعتقاد ندارن عجیبه 

ببین منم برای دفعه اول و دوم ivf موافق آزمایش های ایمنی و انعقادی نیستم چون جوابشون معتبر نیست مگر بعضی موارد خاص، ولی اینکه بعد از سه تا انتقال جنین با کیفیت، طرف حامله نشه، دیگه دکتر هنوز بگه اعتقاد ندارم از اون حرف هاست

خیلی عجیبه این ترس بهش بگو هیییییییییییچ مردی وجود نداره تمام اسپرم هاش سالم باشه  خدا سیستم ...

حالا كه ديده من كله خرابتر ازين حرفام و به بچه دوم فكر ميكنم و دارم مصمم ميشم برم برا انتقال ،ميگه دست نگه دار شايدطبيعي باردار شديم😅

دور از جون همه ی مامانای باردار ، عزیزم توی بارداری کسی کرونا بگیره میتونه دارو مصرف کنه ؟ تکلیف چیه ...

ببین اگر تحت نظر متخصص باشه و لازم باشه حتما باید مصرف کنه 

اصلا سانتر کرونا مخصوص مادران باردار هست

پروتکل کشوری حتی مخصوص خانم های باردار هست، خیلی هم جامع و کامل نوشتن 

ببین کرونا اگر دست دانشمندان کشور ما بود تا حالا جمع شده بود، اگر تو کل دنیا دست دانشمندان بود تا حالا تمام شده بود، امان از سیاستمداران.... 😭 😭 😭 

انشالله كه بهترينا برات اتفاق بيفته عزيزم. نه گلي براي من بدون سونو انتقال داد . افرين بازم همينقدر ...

عاره خيلي خانمه همه مسخرش ميكنن كه مثلااا تا سوره بقره رو نخونه انتقال نميده😒فقط اينكه وقت خوب نميذاره ادم حس ميكنه تو يه روستااا پزشك اومده و داره رايگان ويزيتت ميكنه همچين حسي بهت دست ميده

انقدم هولت ميكنه كه من براي معاينه يسري با شلوار و كفش رفتم روتخت😂😂

ببین اگر تحت نظر متخصص باشه و لازم باشه حتما باید مصرف کنه  اصلا سانتر کرونا مخصوص مادران بارد ...

من فک میکردم اگه مادر بارداری کرونا بگیره خدایی نکرده دیگه آخرشه ‌..‌‌

باز خدارو شکر که راه امیدی هست 

آره واقعا درسته

خدای من خدای معجزه هاست . 
من فک میکردم اگه مادر بارداری کرونا بگیره خدایی نکرده دیگه آخرشه ‌..‌‌ باز خدارو شکر که راه امیدی ه ...

نه عزيزم به موقع برن مشكلي پيش نمياد آرزو جونم فكر كنم هفته ٢١ كرونا گرفت الحمدالله خفيف بود دختر خالمم گرفت اونم خداروشكر از سرش رد شد. الهي كه به حق امام حسين نه فقط باردارا بلكه هيچكدوم از مردم نگيرن خيلي سخته خيلي😞

خداياشكرت....❤️