2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046345 بازدید | 684509 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انا جون سلام عزیزم من امروز دهمین روز انتقالمه صبح با لرز از خواب بیدار شدم تو گوگل زدم بعضی ها نوشت ...

از علائم جذب جنینه😉😉برو خوش باش مامان خانوووم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام دوستانی که اینترالیپید داشتین  من تلفنی اینترالیپید سفارش دادم الان که رسیده دیدم روش نوش ...

عزیزم عکست واضح نیست نوشته هاش قابل خوندن نیستن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم عزيزمخدا حفظش كنه😍 منم يه پسر دارم ولي شوهرم راضي به اقدام نميشه همش ميگه اسپرامام مشك ...

یعنی عااااااااااشق اون استدلالم، چه ربطی داره آخه؟ پس دفعه قبل که ivf کردی بچه سالم نبوده!!!! پس من و این همه آدم تو دنیا ivf میکنن به خاطر مشکل اسپرم بچه هاشون مشکل دارن!!!! 😬 😬 😬 

آره گلم اگر جنین نداری باید از اول شروع کنی 

هیچ نیازی به استراحت نیست

عزیزم بهترینارو برات آرزو میکنم.....  انشالله فرشته هات نه ماه مهمون دلت بشن و بعدشم تاج سرت.. ...

تورک انای عزیزم ممنون بابت راهنماییت..مرسی عزیزدلم

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
واقعا راست میگی خودم که خیلی ناامید شدم با این لرز  خدا کنه اینی که شما میگید باشه  بی بی ...

واسه من اینطور شد. یه شب یه لرز خیلی بدی کردم،  رفتم زیر دوتا پتو، باز هم میلرزیدم. صبحش شک کردم و بیبی زدم، سریع دو خط شد. البته بارداری اولم بود و خدا مصلحت ندید که بمونه. من نمیدونستم که مشکل ایمنی دارم و متاسفانه توی هفته ۸ قلبش ایستاد و کورتاژ شدم

قربونت برم عزیزم .انشالله که خدا اینبار نا امیدم نمیکنه  جریان هیسترو از این قراره که من خودم ...

نمیدونم چرا بعضی از دکترا انقدرررررر بی انصافن

ولی توروخدا مثبت فک کن بد به دلت راه نده

گذشته رو بذار کنار با نی نیای تو دلت وقت بگذرون 

انشالله که مثبتی عزیزم❤💚💜💛💙

مگه اینهمه بچه ها مثبت میشن حتما که هیسترو نکردن بسپار به اون بالاسری آستاره جونم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام عزیزم خوبی ؟کی گفته هاشیموتو داری؟  لرزش دست داری؟ چشم ها بیرون زدگی پیدا کرده؟ عرق میکنی ...

لرزش دست همیشه ندارم ...وقتی استرس شدید داشته باشم انگار از داخل میلرز 

عرق تو تابستون تو خواب اره ...حالا نمیدونم واقعا ازگرماست یا.....

بیرون زدگی چشم چیه؟از ظاهر مشخص هست یا حس بیرون زدگی؟

اخه یه دکتر بهم گفت وقتی هاشیماتو باشه ممکنه لوپوس هم باشه چون هردو خودایمنی هستن 

راستی مگر tpoمثبت باشه به معنی هاشیماتو نیست؟🙄

عزیزم آخه دقیق نمیشه گفت چون خیلی از دوستان اینجا از مراکز مختلف جواب گرفتن.....  من خودم زیر ...

مرسی عزیزم

برای منم مهمه دکتر خوب برام وقت بزاره و خیالم رو از کاری که  میخوام میکنم راحت کنه...

این بیمارستان آبان مرکز شاخصی هست برای ناباروری؟ در حد مام و ابن سینا و بهمن؟

هزینه هاش که گویا با اونجا فرقی نداره

بچه هامن یه روز قبل از اینکه آزمایشم مثبت شه گرفتگی بینی دارم و آبریزش هنوزم دارم گاهی وقتا عطسه میک ...

عزیزم احتمالا کروناست، باید بری تحت نظر باشی پیش متخصص عفونی و هر چند روز یکبار علائمت چک بشه 

قرنطینه هم باش عزیزم 

😂😂😂براي من ١٣٨ بود عزيزم والله من از دكتر غدد پرسيدم گفت اين يعني تا اخر بايد قرصتو بخوري نوعي اي ...

نه اطلاعاتت عاااااالیه ...😂😂😂😂اطلاعات من داااااااغونه 😂😂😂در حدی که اطلاعات دکترا رو میبرم زیر سوال

سلام دوستانی که اینترالیپید داشتین  من تلفنی اینترالیپید سفارش دادم الان که رسیده دیدم روش نوش ...

عزیزم من اسمش رو سرچ کردم خیلی متوجه نشدم حتما بپرس!!!! 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com