2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046564 بازدید | 684528 پست
پروانه جان کی دیگه انتقال میدی من که دلم آب شد بری پسری ها رو بیاری ان شالله

مرسی عزیزم والله از فردا استرادیولو شروع میکنم ۱۵ باید برم اگه زخامتو همه چی اکی باشه روزشو برام تعیین میکنه احتمالا ۲۳اینا باشه چون سری پیشم ۲۰ سیکلم برام انتقال داد ولی امروز کمی ابریزش وسردرد دارم خدا کنه کرونا نباشه وگرنه کنسل میکنن😔😔😔😔😔

اون زمان به مام میدادن.....  من خودم عوض میکردم.....  اگه میتونی بکشی که فبها من یادمه ا ...

تا خط اخرش پر میشه تو سرنگ انسولین، من مشکلی ندارم خداروشکر، ممنون که گفتی آنا جون

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم آی وی آی جی رو به من دکترم گفته بود با انفوزیون آهسته تزریق کنم....  متلا هر سرم آی دی آ ...

فردا خود بیمارستان زنان اولیش رو برام تزریق میکنه، بهم میگند ولی فکر کنم این هم ۳ ساعت باشه

مرسی از انرژی و امیدی که میدی گلم .آخه امروز بدجور کمر درد پریودی گرفتم .چند لحظه اینجور بودم .البته ...

منم فقط علائم پریودی داشتم😍😍😍

الهی که مامان شدی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم فکر نکنم ضرر داشته باشه اما بازم حتما بپرس از دکتر....

مرسی عزیزدلم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم ایشالله سالم و سلامت باشن و نامدار 😍😍

مرسی عزیزم😍😍😍

شما اسم انتخاب نکردی؟

دوستانی که سوال در مورد اینترالیپید داشتید، من اینترالیپید خریدم، خودش ۲۰٪ و ۱۰۰ میل هست و سرم ۲۵۰ ...

عزیزم من گرفتم روش نوشته لیپوونوس

حالا نمیدونم بااینترالیپید فرق داره یانه بعد۱۰درصد هم هست یادم نیست که قبلی ده درصد بود یا نه؟؟😭😭😭نمیدونم چیکارکنم

اره واقعا همينطوره. منم بد نيستم عزيزم براي ٥ هفته استراحت مطلق شدم😞برام دعا كن گلي

ان شاالله به سلامتی بگذرونی این دورانو

من از همون روز پانکچر مشکل دفع پیدا کردم. هر روز آلو سیاه میخورم ولی فایده نداره. ولی فشار هم به خود ...

باران جون اول ازهمه ناشتا آب جوشیده ولرم بخور .انجیر خیس شده بخور .میوه و سبزیجات زیاد .سالاد کاهو با روغن زیتون .خود روغن زیتون هم بریز روی غذات .آلو بخارا هم خوبه .ولی اگر با اینها خوب نشدی شربت لاکسی ژل بگیر بخور

آب فراوان هم بخور 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
والا تا جایی که دکتر من گفت این آمپول فقط عضلانی هستش،بعدشم سوزن سرنگ رو نازک بگیر،آروم تزریق کن و ب ...

ممنون مهسیما جون.

خود داروخونه دوتا سر سوزن داده، هم معمولی و هم سوزن انسولین (البته توی نسخه نوشته بود). با معمولی میکشم و بعدش عوض میکنم و با انسولین تزریق میکنم. عکس پروژسترون رو هم اینجا گذاشتم اسمش پرولوتکس هست که شکمی تزریق میشه.

نه عزیزم اشکالی نداره همه رو دو ساعت شیفت بده دیرتر بخور.... 

من هرچقدرم اسرار میکنم شوهرم راضی نمیشه میگه اگه منفی نشون بده مثبتم باشی تا روز ازمایش هم خودتو میکشی هم بچه رو😁

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
مرسی عزیزم والله از فردا استرادیولو شروع میکنم ۱۵ باید برم اگه زخامتو همه چی اکی باشه روزشو برام تعی ...

نه عزیزم نگران نباش ان شالله که چیزی نیست من مطمعنم این دوره مثبت میشی اونم دوقلووووو ان شالله که بقیه راه واست به راحتی بگذره عزیزم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من ٨ ساله هاشيميتو دارم همچين چيزي نشنيدم😐يا خدا استرس همين كم بود فقط🤕🤕

نه بابا الکی نگران نشو 

من خودم خود بیمار پندارم 🤣🤣🤣😜😜😜😜

عزیزم حالا که درمورد هاشیماتو اطلاعات داری منو راهنمایی کن 

Tsh 1/80و top 66هست 

الان من هاشیماتو دارم ؟

شما چقدر درمورد این اطلاع دارید ؟چیه اصلا؟خطرناک نیست؟

عزیزم دلیل اینکه میگن آهسته تزریق باید بشه رو میدونید؟؟ چون سری پیش به من گفته بود آهسته تزریق شه و ...

برم خونه توی برگه هام رو نگاه میکنم، فکر میکنم برای من که اینترالیپید دارم نوشته مدت زمانش بین ۳ تا ۳.۵ ساعت باید باشه