2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046684 بازدید | 684536 پست
مرسی عزیزم نمی دونی چی خوبه؟ من از این سالین ها هست کلرو سدیم گرفتم فایده نداره فقط قطره نفازولین ...

عزیزم فکر نکنم ضرر داشته باشه اما بازم حتما بپرس از دکتر....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم دلیل اینکه میگن آهسته تزریق باید بشه رو میدونید؟؟ چون سری پیش به من گفته بود آهسته تزریق شه و ...

عزیزم من یادمه اون زمان اتفاقی بروشور ای وی آی جی رو خوندم دیدم به ریسک ترومبوز و اینا اشاره کرده..... 

فکر کنم سریع یعنی تزریق میشه ریسک ترومبوز بالاتر میرفت.... 

اما ساختار اینترالیپید رو نمیدونم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون سلام عزیزم من امروز دهمین روز انتقالمه صبح با لرز از خواب بیدار شدم تو گوگل زدم بعضی ها نوشت ...

فردا بیبی بزنی احتمالا نشون میده. لرز یکی از نشونه های بارداری است. ان شااله که به سلامتی مامان شدی

من این رو توی بارداری اولم داشتم

آخه دکتر من اصلا تخصق آی وی اف نداره، متخصص زنان و زایمانه. دکتره ابن سینا هم نیست.

نميدونم والله دوستم. الان سحرجون هم هفتش با من يكي هستش دكترم براش تجويز نكرده امپول بتارو . 

خداياشكرت....❤️ 
ممنون عزیزم .....اینکه میگن هر کس هاشیماتو داشته باشه ممکنه لوپوس هم داشته باشه وبهم ربط دارن چون هر ...

من ٨ ساله هاشيميتو دارم همچين چيزي نشنيدم😐يا خدا استرس همين كم بود فقط🤕🤕

خداياشكرت....❤️ 
من ٨ ساله هاشيميتو دارم همچين چيزي نشنيدم😐يا خدا استرس همين كم بود فقط🤕🤕

من الان یه سرچی زدم اصلا مباحثشون کاملا متفاوته..... 

قرار نیست کسی یه مشکل ایمنی داشت بقیه رو هم داشته باشه..... 

سلام دوستانی که اینترالیپید داشتین 

من تلفنی اینترالیپید سفارش دادم الان که رسیده دیدم روش نوشته لیپوونوس این یعنی بااینترالیپید فرق داره؟؟؟؟

خواهشا هرکی میدونه جواب بده دارم میرم تزریق کنم

من الان یه سرچی زدم اصلا مباحثشون کاملا متفاوته.....  قرار نیست کسی یه مشکل ایمنی داشت بقیه رو ...

اره من چندتا دكتر متفاوت تحت نظر بودم هيچكس همچين چيزي نگفت بهم

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم بله بخور.....  سبک ولی مقوی بخور.....  فقط یبوست نشو.....

من از همون روز پانکچر مشکل دفع پیدا کردم. هر روز آلو سیاه میخورم ولی فایده نداره. ولی فشار هم به خودم نمیارم.

آنا جون چی بعد انتقال خوبه که جلوی یبوست رو بگیره