2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست
دوستان من tpo ۱۳۴ . یعنی از رنج آزمایشگاه ۱۰۰ تا بالاتره . میخوام اینو فولیک بگیرم برای خود ایمنی با ...

عزیزم مکمل‌ها آنقدری تاثیر رو دستکاری ایمنی ندارن تا جاییکه من میدونم.... 

دکترت تجویز کرده مکمل رو؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم من فعلا مجردم. واقعیتش هیچ وقت موضوع بچه رو جدی نگرفته بودم. الان دو ساله واقعا دلم میخو ...

به سلامتی عزیزم..... 

پس به نظرم خیلی استرس دکتر نداشته باش فقط مرکزی که ذخیره میکنی چک کن ببین بعدا تخمکت رو بخوایی جای دیگه انتقال بدی اجازه میدن یا نه..... 

یعنی وهله اول فعلا رو مرکز و جنین شناس بهتره زوم کنی..... 

دکتر خوبم داشته باشه که فبها.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بله یه بیماری خود ایمنی برا تیروئیده.... البته من اونایی که دیدم هاشیموتو داشتن آنتی تی پی آو ...

ممنون عزیزم .....اینکه میگن هر کس هاشیماتو داشته باشه ممکنه لوپوس هم داشته باشه وبهم ربط دارن چون هردو بیماری خودایمنی هستن ....دراین مورد چیزی نشنیدی ؟

نه عزیزم کرونا ندارم فقط گرفتگی بینی و عطسه بدون خلط تو اینترنت یه چیزی خوندم اگه اشتباه نکنم ریمیت ...

منم از روز چهارم انتقالم عطسه و ابریزش دارم زنگ زدم دکترم گفت استامینوفن ساده بخور فقط الان روز دهمم ولی خوب نشدم نه درد دارم نه خلط وسرفه

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
آنا جان پیشنهادت کجاست برای من؟که از کیفیت تشخیص و کار دکتر مطمین باشم بعد اینهمه مرخصی گرفتن از کار ...

عزیزم آخه دقیق نمیشه گفت چون خیلی از دوستان اینجا از مراکز مختلف جواب گرفتن..... 

من خودم زیر نظر طرازی بودم از دکتر های بیمارستان آبان..... 

من شخصا خیلی بهش اعتقاد دارم اما خوب دکترای خوب دیگه هم هستن..... 

من کلا چون طرازی تکی ویزیت میکنه و وقت میذاشت و هر سوالی داشتم جواب میداد رابطه خوبی باهاش برقرار کردم.....

عزیزم پودر اینو فولیک برای کسی که tpo بالایی داره بد نیست ؟  

عزیزم من اینو فولیک نداشتم فکر کنم تو مایه های فمیبیون بود درسته؟ 

عزیزم والا دقیق نمیدونم..... 

دوستانی که داشتن بهتر میتونن کمک کنن.... 

آنا جان میشه منو راهنمایی کنی؟

عزیزم من به ترتیب سوالارو جواب میدم.... 

الان نمیدونم سوالت چی بوده اما تا اینجا جواب دادم سوالی رو که جوابش رو میدونستم..... 

نه عزیزم کرونا ندارم فقط گرفتگی بینی و عطسه بدون خلط تو اینترنت یه چیزی خوندم اگه اشتباه نکنم ریمیت ...

آهان.... 

خوب گرفتگی بینی تو بارداری رایجه.... 

عطسه هم دوستان میگفتن داشتن..... 

عزیزم میشه به منم بگین مشکلی هست یا نه این ازمایشمه  @تورک_آنا    

عزیزم اینو جواب دادم..... 

تو مرکز به من گفتند میتونی اول جنین ها رو.فریز کنی و دوماه بعد بیای واسه تعیین جنسیت و انتقال،البته ...

پس حتما میشه که براتون انجام دادن..... 

انا جون سلام عزیزم من امروز دهمین روز انتقالمه صبح با لرز از خواب بیدار شدم تو گوگل زدم بعضی ها نوشت ...

فردا یه بی بی بزن انشاالله خوشحامون میکنی

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
عزیزم اینم انتی تی پی او که قبلا هم مشکل داشتم ولی قبلا عددش ۵۲۶بود نمیدونم الان چرا این مدلی دادن ن ...

عزیزم دقیق نمیدونم اما فکر کنم این یعنی نرمال..... 

عزیزم الان دیگه فقط + فکر کن....  بگو آنا با اون همه مشکل حتی یه فولیک اسید ساده هم نخورده بود ...

قربونت آنا جون .اتفاقا همیشه معجزه ت داخل نظرم هست و میگم اگر خدا بخواد میشه .انشالله که همیشه بچه هات در صحت و سلامت باشن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اینا اصلا مشکلای جدی نیست هماتوم یکم باعث لکه بینی و خونریزی میشه که اصلا خطرناک نیست ساک کوچیکم میگ ...

مرسی گلم خداکنه

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗