2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نغمه جون ممنون که حالم رو پرسیدی.🙏 الان از آزمایشگاه زنگ زدند گفتند اون یه دونه تخمک واکنش نشون دا ...

آی جانممممممم..... 

خدارو هزار مرتبه شکر که دلت رو شاد کرد..... 

انشالله نه ماه دیگه شادی در آغوش کشیدنش رو اونم صحیح و سالم تجربه کنی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم یعنی به کرونا شک داری؟ 

نه عزیزم کرونا ندارم فقط گرفتگی بینی و عطسه بدون خلط

تو اینترنت یه چیزی خوندم اگه اشتباه نکنم ریمیت که بخاطر بالا رفتن استروژن تو بارداری باعث میشه اینطوری بشه.

ممکنه اون باشه؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دوستان یه سوال،  فردا قبل انتقال باید صبحانه بخورم؟ امشب چی بخورم؟ مانگو خوبه که بخورم؟

عزیزم بله بخور..... 

سبک ولی مقوی بخور..... 

فقط یبوست نشو..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من ديروز مطب دكترم بودم يه خانم ٤٣ ساله اومده بود از ٨ تا تخمكش ١ دونه جنين براش تشكيل شده بو ...

الهی😍😍😍😍

فقط خدا باید بخواد

چیکا جون خودت چطوری؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
مرسی قربونت برم، پروسه اسم واقعا پروسه سخت و نفس گیری بود اما تو کتاب ریحانه بهشتی خونده بودم که بچه ...

عزیزم الهی نامدار باشه😍😍😍😍

منم اسم نی نی موانتخاب کردم🙈🙈🙈

سلام نغمه جان من فعلا مجردم، دکترم برای حفظ باروری گفته سریع تا سه چهار ماه آینده تخمک هام رو فریز ...

عزیزم چرا دیر باشه؟ 

اینجا تو سن بالاتر دوستان تونستن باردار بشن.... 

من خودم 37 و 39 باردار شدم.... 

تازه دومیش طبیعی هم بود.... 

عزیزم میشه به منم بگین مشکلی هست یا نه این ازمایشمه 

@تورک_آنا    

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
عزیزم تا جایی که من میدونم جنین بلاست فریز میشه فرستاده میشه برا سلامت جنین....  بعد سالمه انت ...

تو مرکز به من گفتند میتونی اول جنین ها رو.فریز کنی و دوماه بعد بیای واسه تعیین جنسیت و انتقال،البته من  گفتم نه و همون ماه پانکچر تعیین جنسیت و.انتقال دادم، و متفی هم شدم.

البته خانم دکتر که توضیح میدادند گفتند این یه فرضیه س که اول فریز بعد تعیین جنسیت مقاومت جنین رو بیشتر میکنه اما اثبات نشده س

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام خانما هپارین رو چجوری باید بکشم تو سرنگ؟همون عین پروزسترون؟

عزیزم با سرسوزن معمولی بکش بعد سرش رو عوض کن و سر سوزن انسولین بزن که حین تزریق اذیت نشی..... 

تازه سر سوزن انسولین کوتاهه برا کشیدن دارو سخته.... 

دوستانی که سوال در مورد اینترالیپید داشتید، من اینترالیپید خریدم، خودش ۲۰٪ و ۱۰۰ میل هست و سرم ۲۵۰ ...

عزیزم آی وی آی جی رو به من دکترم گفته بود با انفوزیون آهسته تزریق کنم.... 

متلا هر سرم آی دی آی جی باید حداقل با ساعت طول می‌کشید من سه چهار تا داشتم پنج ساعتی تقریبا هر دفعه درگیر تزریق سرم بودم.... 

یعنی تو نامش هم نوشته بود تزریق با انفوزیون آهسته... 

خصوصا کسایی که مشکل انعقادی دارن..... 

احتمال داره اینم اینطوری باشه حتما بپرس.... 

نمیدونم هپارین چیه عزیزم؟! 

هپارین ضد انعقاد مثل انوکسوپارین و آسپرین و..... 

چیه این عزیزم؟! 

برا کسایی که مشکل ایمنی دارن تجویز میشه.....