2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
نیلداجون شمالی هستی؟ من همیشه اسمهای کمتر شنیده شده رو توشمالیا دیدم و شنیدم     خدابرات ...

مرسی قربونت برم، پروسه اسم واقعا پروسه سخت و نفس گیری بود اما تو کتاب ریحانه بهشتی خونده بودم که بچه در پایان 4 ماهگی باید اسمش قطعی بشه و با اون اسم صداش کنید که این اسم یهو به دل جفتمون نشست اما به دل خیلیا هنوز نشسته متاسفانه 😂😂

مادرم بله شمالیه عزیزم همسرمم شمالیه، اما پدرم ترک اردبیلن

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزیزم اولین بارا میخوایی تخمک کشی کنی؟  مشکل باروری داری یا فقط میخوایی تخمک ذخیره کنی؟  ...

سلام عزیزم

من فعلا مجردم. واقعیتش هیچ وقت موضوع بچه رو جدی نگرفته بودم. الان دو ساله واقعا دلم میخواد حداقل یه بچه از خودم داشته باشم، حتی تصمیم گرفتم ازدواج کنم فقط واسه بچه...

میخوام فریز کنم حتی اگر مثلا ازدواج کردم و تونستم یکی طبیعی باردار شم واسه بعدی که سنم رفت بالاتر از تخمک فریز استفاده کنم. 

پارسال که تقریبا دم ۳۸ سالگی بودم دکترم منو سونو کرد گفت زود باید برات ذخیره کنیم چون هر سال بره جلوتر شانس کمتر میشه.از ترس کرونا اقدام نکردم.

دیروز چکاپ سالیانه ام بود که سونو کرد و روز اول پریودم بود،گفت رحم سالمه بدون هیچ کیست و ... تخمدان سمت راست ۴ ۵ تا فولیکول میبینم، چپ رو حواسم نبود چی گفت.

تهش گفت سنت بالا رفته فعلا آزمایش ذخیره تخمدان بیار ببینم چی میشه

یجورایی ترسیدم. الان شهریور باید واکسن بزنم و بعد یک ماه دیگه ترس ندارم برای کرونا و اقدام میکنم برای پانکچر 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ب همه  بچه ها چرا من بعد انتقالم هیچ حسی ندارم فقط همون دیروز یکم شکمم تیر کشید!  ...

عزیزم قرار نیست حسی داشته باشی عزیزم..... 

اصلا دنبال علائم نباش.... 

هر علامتی هم باشه برا داروهاست.... 

انشالله بتای تپلت اولین علامت بارداری خواهد بود.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
همه اینا رو دکتر خودم دیروز نسخه کرده ها، و آزمایش های ذخیره تخمک رو برام نوشته اما کلا به دقت همه د ...

عزیزم همیشه سعی کن سوالات رو یاداشت کنی و تاکیدی بپرسی..... 

بعید میدونم مشکل ساز باشه اما احتیاطا از دکترت بپرس.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم پس اگه فعلا هدفت ذخیره تخمک هست بیشتر رو مرکزی زوم کن که خود مرکز خوب باشه و تخمکات رو بتونی ذ ...

آنا جان پیشنهادت کجاست برای من؟که از کیفیت تشخیص و کار دکتر مطمین باشم بعد اینهمه مرخصی گرفتن از کار و هزینه.

دکتر خودم دکتر عاطفه اشتری هست اونم گفت بیا آبان برات انجام بدم اگر نتایج ذخیره ات خوب بود. گفت ۸ تومن هزینه فقط پانکچر است، هزینه فریز و دارو و سونو اینا جداست.

هیچ بیماری ندارم. تیرویید و کبد و آزمایش های هورمونی که هر سال دارم سالم بودن تا الان. 

فقط ریزش مو دارم که فقط با اسپیرونولاکتون کنترل میشه. روزی ۱۰۰میل میخورم و چون پریودم رو خراب میکنه فعلا ۳ ماه قرص جلوگیری باید باهاش بخورم. امیدوارم رو نتیجه ذخیره ام تاثیر نزاره

بچه هامن یه روز قبل از اینکه آزمایشم مثبت شه گرفتگی بینی دارم و آبریزش هنوزم دارم گاهی وقتا عطسه میک ...

عزیزم یعنی به کرونا شک داری؟ 

عزیزم همیشه سعی کن سوالات رو یاداشت کنی و تاکیدی بپرسی.....  بعید میدونم مشکل ساز باشه اما احت ...

دقیقا. مهر باید آزمایش بدم قبلش حتما به مطبش زنگ میزنم.

من ۷ روز پریودم. ۳ روز اول فقط لک میبینم. ۳ یا ۲ روز خونریزی طبیعی و یکی دو روز آخر فقط لک.الان روزی که باید برم ذخیره رو آزمایش بدم کدوم روزه؟؟

دوستان برای تقویت رحم چ کاری بکنیم

تغذیه سالم و مناسب طبع، اگه رحمت سرده گرمشکن با تغذیه متناسب.... 

آب زیاد بخور.... 

پیلاتس عالیه برا تخمدانت و لگن و رحم و..... 

🤯🤯🤯💜💙💚💛🧡❤❤💕💞💗🖤💯💢💫 سلام دوستان ببخشید کسی میدونه اگه dfi بالا باشه جنین تشکیل میشه یا ...

عزیزم بله جنین تشکیل ممکنه تشکیل بشه یا نشه بستگی داره به شدنش..... 

مثلا برا همسر من 32 بود و بالا بود و نرمال زیر 15 بود این آیتمش..... 

اما جنین تشکیل می‌شد.... 

اما خوب میتونه رو کیفیت جنین موثر باشه..... 

عزیزم یه سوال دارم شما جنین هاتون رو اول تعیین جنسیت کردید بعد فریز؟یا اول فریز بعد تعیین جنسیت؟انت ...

عزیزم تا جایی که من میدونم جنین بلاست فریز میشه فرستاده میشه برا سلامت جنین.... 

بعد سالمه انتقال داده میشن.... 

اما بازم دوستانی که تجربه دارن بهتر میدونن....