2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
نگران نباش عزیزم من تو اینترنت خوندم طبیعیه واسه اینه که رحم داره جا باز میکنه نگران نباش عزیطم من ...

عزیزم واقعا باباتون بهترین جمله رو.گفت،فقط ارامش داشته باشید و.لذت ببرید از روزهاتون

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🤯🤯🤯💜💙💚💛🧡❤❤💕💞💗🖤💯💢💫 سلام دوستان ببخشید کسی میدونه اگه dfi بالا باشه جنین تشکیل میشه یا ...

عزیزمن با دی اف ای بالا باردار شدم ،۱۹ تا تخمک داشتم ۱۰ تاش جنین شد که دفعه اول انتقال دادم ومثبت شدم ولی ۸ هفته رشدش متوقف شد وسقطش کردم دفعه دومم منفی شدم، اینبار دفعه سومم بود که خداروشکر مثبت شدم ودوقلوئه،،تا الانم که خوب پیش رفته خدا کنه تا اخرم خوب پیش بره ،،تا خدا نخاد برگی ازدرخت نمیفته عزیزم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
باران جون خبری نشد؟؟؟ 

نغمه جون ممنون که حالم رو پرسیدی.🙏

الان از آزمایشگاه زنگ زدند گفتند اون یه دونه تخمک واکنش نشون داده و تقسیم شده و میتونم فردا ساعت ۹ برم واسه انتقال.

دوستان با دلهای پاکتون برام دعا کنید، که این انتقال به شرط عافیت با موفقیت انجام بشه.

امروز از ته دلم خوشحال شدم که یه دونه فندقم داره تلاش میکنه که رشد کنه، ان شااله که خدا هیچ کس رو ناامید از درگاهش نمیکنه و من رو هم ناامید نمیکنه.🤲

عزیزمن با دی اف ای بالا باردار شدم ،۱۹ تا تخمک داشتم ۱۰ تاش جنین شد که دفعه اول انتقال دادم ومثبت شد ...

خداروشکر عزیزم انشالله سالم بغلشون بگیری❤❤❤ منم یه انتقال منفی داشتم این سری میخام برم برای شوهرم dfi بنویسه ولی منم پانکچر شدم از ۷ تا تخمک ۶ تا جنین شد نمیدونم مشکل از‌کجاست جنین هام حتی بلاست هم بودن که‌منفی شده ولی میخاستم بدونم  اگه منفی بشه به dfi بالا بستگی داره 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
نغمه جون ممنون که حالم رو پرسیدی.🙏 الان از آزمایشگاه زنگ زدند گفتند اون یه دونه تخمک واکنش نشون دا ...

ای خدا ان شالله که همین فندوقی میشه چشم و چراغ دلت و بعدها خونه ت به خدا توکل کن عزیزم از ته دلم قابل باشم واستون دعا میکنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه ها کسی شماره ای از کارشناس رویان داره؟ @آستاره    

۰۲۱۲۳۵۶۲۱۴۴ 

این شماره کارشناسی هست گلم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
@آلیسوم     عزیزدلم امروز به نیتت سوره مریم خوندم الهی بزودی بیای خبر بارداریتو بدی لطف ...

الهی!!!!😍😍خیلی متشکرم!!!

خدا انشالله فرزندان سالم و صالح بهت داده،و به موقع بغلشون میکنی🤲

خوب آخرش چی برات انتقال دادن یا کنسل شد؟؟ ولی به من هیچی نگفتن حتی نگفت برو پیش دکتر غدد الان به نظر ...

اگر دکتر آزمایشت رو دیده پس دیگه نگران نباش عزیزم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
🤯🤯🤯💜💙💚💛🧡❤❤💕💞💗🖤💯💢💫 سلام دوستان ببخشید کسی میدونه اگه dfi بالا باشه جنین تشکیل میشه یا ...

سلام عزیزم هر چیزی ممکنه .زینب جون با dfi38 باردار شد 

در مورد کیفیت تخمک هم خود جنین شناس باید بهمون اطلاعات بده که متاسفانه همیشه کوتاهی میکنن