2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046336 بازدید | 684509 پست
منم دقیقا روز 9 انتقالم /.. علایم برای حجم پروژسترون و استرادیول هست/... اصلا به خودت استرس نده

استراحتت در چه حده من از امروز اشپزی میکنم فقط ولی از روز اول اروم تو خونه راه میرم حموم چی میری من که میترسم برم فقط یه بار رفتم اونم 10دقیقه نشد

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چطور میتونم از نی نی یار کمک بگیرم؟؟؟

عزیزم والا باید پیداشون کنی یه سرچ بزن منم پیدا کنم برات میفرستم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم گلم شماهم دوفرزندتون با روش ميكرو بوده؟؟؟

عزیزم اگه مخاطبت منم نه اولی میکرو دومی طبیعی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان عزیزی که مشکل ایمنی داشتین با چه دکتری ویزیت شدین میشه راهنمایی کنین یا شماره ای که بتونم از ...

عزیزم من با مریم توکلی تو ابن سینا ویزیت شدم البته دکتر زنانم هم تجویزش مشابه ایمونولوژم بود..... 

نه عزیزم فکر نکنم ساک بزرگتر مشکلی پیش بیاد ولی میدونم ساک کوچیک یکم مشکل ساز میشه

عشقم ساک کوچیک چ‌ مشکلی داره من یکی از ساکام کوچیکه

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
@تورک_آنا    

عزیزم این پیغام رو دیدم اما راستش رو به. ایی رابطه سن بارداری و ساک رو نمیدونستم برا همین جواب ندادم..... 

سن بارداری رو هم من این مدلی حساب میکنم.... 

از روز انتقال روزها و میشمرم بعلاوه دو هفته بعلاوه سن جنین موقع انتقال..... 

برا من همین با سونوهام تقریبا مطابقت داشت..... 

عزیزم پیش کدوم دکتر ویزیت شدین بابت این ازمایش ها 

دکتر زنانم نوشته بود نسخه هارو کلا..... 

دکتر طرا زی.... 

نسخه همسرتون رو اورولوژ هم فکر کنم بنویسن میشه..... 

برا همسر من رو دکتر زنانم نوشته بودن..... 

عزیزم در حد ۵ ثانیه روزی دو سه بار شدید میگیره ول میکنه. میترسم.اضافه کنم یعنی؟

به نظرم در این حد نیازی نیست.... 

باز به دکترت بگو اگه ضروری دونست استفاده کن.... 

ولی یه کوچولو استراحت رو بیشتر کن خصوصا تایمی که درد داری.... 

استراحتت در چه حده من از امروز اشپزی میکنم فقط ولی از روز اول اروم تو خونه راه میرم حموم چی میری من ...

من کار خونه در حد کمک به شوهرم انجام میدم /...اکثرا نشسته کارهای شرکت رو می کنم و راه میرم و کارهای کوچیک و اینا انجام میدم....خواب ظهر و شب دراز میکشم/....برای آشپزی قابلمه هام سرامیکی و سنگینه/...قابلمه های جدیدم که بیاد ظرف شستن و آشپزی رو هم انجام میدم//...

حموم یک بار روز 7 رفتم و با آب ولرم رو به خنکی دوش گرفتم/...خیلی اصرار ندارم دوباره برم مگه دوباره احساس کثیفی کنم

ولی تو برگه انتقالم نوشته اشکال نداره حموم رفتن/...احتیاط کردم

ایشالا باهم جواب مثبتمون رو بذاریم

برامیکرو میخام منم

والا برا همسر من مورفو بین صفر و یک نوسان داشت..... 

تحرک تند صفر بود به زور به ۵ رسید..... 

کندم صفر بود فکر کنم تو آخرین آز 15 اینا شده بود دقیق یادم نیست..... 

دی اف آی 32......

خلاصه با اینا شکر خدا با میکرو مامان شدم..... 

پرنسسم 14-15 ماهه بود معجزه شد و طبیعی مجدد باردار شدم..... 

پس امیدوار باش عزیزم..... 

دکتر هیچوقت برات توضیح نداد که مصرف هیدروکسی موقع انتقال، چرا برای لانه گزینی خوب نیست؟ من رویان می ...

والا هم ایمونولوژ هم دکتر زنان من قبل انتقال پردنيزولون رو گفته بودن قطع کنم و بعد یه هفته از انتقال مجدد شروع کنم..... 

علتش رو ولی نمیدونم..... 

والا برا همسر من مورفو بین صفر و یک نوسان داشت.....  تحرک تند صفر بود به زور به ۵ رسید.....&nb ...

توکل بخدا عزیزم ممنون بابت دلگرمیت .خدا بچه هاتو برات حفظ کنه عزیزم.تحرک سریع شوهرمنم کمه خیلی کم

برای حاجت دلم ی صلوات میفرستین.
نه عزیزم من اینترالیپید داشتم و اینکه اون سری کلا خیللی کم از سرم رو زد 😔چیکارکنم

عزیزم با ایمونولوژی مشورت کن اگه نیازه  بررسی بشه یا اگه کم بوده این دفعه اوکی بشه و.....