2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046232 بازدید | 684505 پست
واقعا علیرضایی عالیه خدا هم تورو خیر بده معرفیش کردی هم خودش واقعا عالیه من کلا دوبار ویزیت شدم و ا ...

خیلی ممنونم عزیزم.عمه ام بعد۲۰سال با انتقال اول باردار شدپیشش.واقعاکارش حرف نداره.حتی تو صارم خود کادر صارم تعریفش میکردن من یواشکی شنیدم

دوستان، چطور میتونم اسمم رو تو نی نی سایت عوض کنم؟

عزیزم فکر کنم خودت نمیتونی باید از نی نی یارها کمک بگیری..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نشنیدم همچین چیزی. اتفاقا این ماه که روز اول پریود رفتم بعد سونو اون پشت که داشتم لباسمو میپوشید ...

مرسی عزیزم

شما تخمک گذاری داری تو این سیکل؟ من فکر کنم ندارم.چون کیت هم گذاشتم ولی مثبت نشد.استرادیول و مدروکسی پروژسترون مصرف میکنم تو این حالت اصلا تخمک گذاری اتفاق میفته؟

نگران نباش بهترین راه همین ارتباط با دکتر ربانی هستش و کارت سریع تر پیش میره روزای 1 شنبه و سه شنبه ...

فدای محبتت عزیز دلم

حتما با دعای فرشته هایی چون شما منم به خواسته دلم میرسم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ممنون عزیزم، یعنی به آخر می رسه؟ آنقدر برای این طول سرویکس ناراحتم که دیشب بازم شک داشتم تیکر بزارم ...

عزیزم من از سال ۹۳ شروع کردم اولین میکرو رو و هر ماه تیکر بارداری میذاشتم..... 

و نیت کرده بودم تا وقتی بتام + بشه همچنان هر ماه به تیکر گذاشتن ادامه بدم.....

یعنی هر ماه تیکرم رو با آخرین تاریخ پریودی آپدیت میکردم..... 

حالا شما میگی جرات نداری؟؟؟؟؟ 

عزیزم امید بهترین قوت قلب و انرژی رو بهت میده..... 

اول خودت باید باور کنی که قراره به سلامتی بغلش (ون) کنی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم این آزمایشا چیه من نشنیدم تا حالا برای چیه

منم تازه شنیدم. بعد انتقال منفیم دکتر آزمایش ایمنی و انعقادی و ژنتیک مولکولی نوشت. که گفتن فقط ژن غلظت خون دارم که انتقال دادنی باید هر روز انوکسا بزنم. عدد آپکا هم 26/8 بود که دکتر گف چون نزدیک 30 هس نیاز نیس کاری بکنیم.

دفعه پیش که رفتم برا شروع سیکل انتقال دکتر امینی گف حتما با دکتر ایمنی ویزیت بشم. دکتر ایمنی هم گف که به عدد آپکا مشکوکه گف احتمالا درست نیس  و لنفوسیت تراپی کنم. منم گفتم  چرا لنفوسیت ؟ وقتی مشکوکید دوباره آپکا رو تکرار کنم. اونم گف باشه  ولی چون هم آپکا گرونه هم میره تهران بهتره کراس مچ رو انجام بدم. 

حالا منتظر اینم که ببینیم شک دکتر ب جا بوده یا نه. هر چند خیلی از دوستان میگن اصلا لنفوسیت تراپی از لحاظ علمی خیلی کارایی نداره دیگه نمیدونم والا.

حالا جالبیش اینه که همین کراس مچ رو هم دیروز گف میفرستیم تهران  در حالیکه که از یه آزمایشگاه پرسیده بودم گف ی روزه جواب میدیم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مرسی عزیزم شما تخمک گذاری داری تو این سیکل؟ من فکر کنم ندارم.چون کیت هم گذاشتم ولی مثبت نشد.استرادی ...

خواهش می کنم عزیزم. 

نمیدونم والا. کیت استفاده نکردم. من همیشه روز 14 سیکلم درد تخمک گذاری داشتم امروزم 14 هس ولی هیچ خبری نیس. پریروز ی درد خفیف تو تخمدان راستم داشتم خیلی اهمیت ندادم. فک کنم این بار  زودتر تخمک گذاری کردم.

واقعیتش راجب داروهاتون اطلاعی ندارم که تخمک گذاری هس باهاشون یا نه.

منم اسید فولیک دارم با ویتامین دی و ال آرژنین  و فرتیل سی ام و آ. اس.آ

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خانما من عکسای ازمایشام رو میزارم میشه اگ کسی میدونه ردهنمایی کنه

عزیزم mthfr هتروزیگوته عوضش PAI1 نرماله..... 

تا جایی که من میدونم برا mthfr فولیک اسید ۵ و ویتامین ب۶ و ب ۱۲ تجویز میشه..... 

برا من از چند ماه قبل شروع سیکل روزی یه فولیک اسید ۵ و ۶ بعلاوه هفته ای یه آمپول ب۱۲ تجویز شد..... 

عزیزم mthfr هتروزیگوته عوضش PAI1 نرماله.....  تا جایی که من میدونم برا mthfr فولیک اسید ۵ و وی ...

آنا جون منم این موردم هتروزیگوت بود. ولی برا اسید فولیک 1 نوشتن. دفعه پیشم پرسیدم از ماما گف همین کافیه. ولی نگرانم. به نظرتون 5 بگیرم خودم یا همینو ادامه بدم؟ ویتامین ب هم ننوشتن برام

واقعا علیرضایی عالیه خدا هم تورو خیر بده معرفیش کردی هم خودش واقعا عالیه من کلا دوبار ویزیت شدم و ا ...

راستی عزیزم تبریک میگم بارداری تو.انشاله بارداری خوبی داشته باشی.زیاد نمیتونم سایت بیام نمیدونستم مثبت شدی

برا سی دی مارکرام هم که ظاهرا ۸ مشکل داره با نسبت ۳ به ۵ البته اگه درست دیده باشم..... 

برا ۸ من یادمه یکی از دوستان اون زمان فقط ۸ش بالا بود دکترم براش فکر کنم فقط تا دو بار سرم تجویز کرد..... 

یه بار قبل انتقال به بارم بعد + شدن..... 

اما ۳ به ۵ اون زمان از ما نگرفته بودن..... 

خانم ها چطور میتونم از دکتر زرنانی نوبت بگیرم

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم

عزیزم از لنفوسیت کالچرا سر در نمیارم اصلا..... 

زینبی جون بیاد بهتر میتونه کمک کنه.....