2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046201 بازدید | 684503 پست
وضعيت همسرت خوبه؟ تعداد پسر با مرد ،همسرت رو تقويت كن جنين شناس  بهمن به دوستم كفته بود  ت ...

تعدادش ۹۵ و تحرکش ۱۰ هست. دکتر گفت خیلی خوبه. با این حال قبل از تخمک‌کشی اندروفرتی و قرص ویتامین و گرمی به شوهرم میدادم اما واقعا نمیدونم چرا اکثر جنین ها دختره یا از بین میره😓

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
چرا قبل  فریز تعیین نمیکنن؟ تو ابن سینا تعیین میکنن اصلا شاید توش باشه ولی از بین بره تو پروسه ...

من قبل از تخمک کشی با جنین شناسم صحبت کردم. گفتم جنین های منو اول تعیین جنسیت و بعد فریز کنین. اما قبول نکرد. گفت اینجور درصد موفقیتش خیلی پایین میاد. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید ترسوندتت که استراحتتو بیشتر کنی شما استراحتتو بکن زیاد نشین زیاد خم و راست نشو توکل به خدا ان ...

اره شایدم.

بخدا همین اندازه سرسفره من میشینم همش دراز کشیدم 

من تازه ۸هفتم 

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
به شوهرتم دادی مشکل یه جایی هست به نظرم بهش پی نمیبرن

اره دقیقا یه جا مشکل داره. اخه هر بار همین اتفاق میفته😓

عزیزم منم خونریزی داشتم، دکتر گفت امیدی نداشته باش. این بچه نمیمونه برات، احتمال سقطش زیاده، من گریه ...

خداروشکر خداروشکر ان شاالله نی نی همه بمونه 

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
بله جوابم و داده بودین من ندیده بودم شرمنده  یه آمپول پروژسترون اضافه بر چیزی ک هر روز داشتم ز ...

عزیزم خواهشا سرخود اضافه نکنین.... 

با مرکز هماهنگ کنین چون وقتی اضافه میکنین مجبوری تا شرایط استیبل بشه به همون دز ادامه بدی..... 

به دکترت حتما اطلاع بده که افزایش دادی که در جریان باشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من ترشی و ماست و لبنیات اصلا دوست ندارم دوغ و شیر واینا صبحانه بلااستثنا ارده شیره  عسلی ساهدو ...

تا بحث خورد و خوراکه 😁 تو خورشت قیمه ام دارچین ریختم حالا اشکال نداره بخورم؟ حواسم نبود نریزم😬

دوستان میشه من رو راهنمایی کنید.

من ماه قبل هیسترو شدم بعد از دکتر پرسیدم قبل از میکرو می خوام طبیعی اقدام کنم گفت بکن.من از اول مهر قراره دارو بخورم و احتمالا آبان یا آذر میکرو کنم.بعد خواستم از این ماه اقدام کنم ولی دوستام که مریض رزاقی هستن بهم گفتن نباید تا سه ماه بعد هیسترو اقدام کنی.این درسته؟ رزاقی به من چیزی نگفت.حتی ازش پرسیدم گفت اقدام کن.اگر تجربه ای دازید لطفا بهم بگید

عزیزم منم کلی آدم میشناسم از چراغ قرمز رد میشن و تصادف نکردن😅😅😅😅 اصلا ملاک درستی نمیتونه باشه&nb ...

دقیقا موافقم..... 

من خودم یه نمونه بارزم..... 

با اینکه تی اس هاشم زیر دو بود اما به محض بارداری یهویی رفت رو 5/5 یعنی برا من اگه از اول بالا بو. خدا میدونه چند میشد!!!!! 

برا همینه که توصیه میشه زیر ۲ باشه که تو این شرایط تاثیر منفی رو رشد جنین نذاره..... 

یعنی عملا جلوی ریسک گرفته میشه..... 

لزومی نداره به قول شما بخواییم ریسک الکی کنیم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شبت بخیر آنا جون و ممنون از جوابات

فدات عزیزم..... 

کمترین کاریه که میتونم بکنم..... 

دلم به حضور شما دوستان خوشه که چراغ این خونه رو روشن نگهداشتین..... 

منم خوشحالم میشم لایق حضور تو این خونه کنار دوستام باشم..... 

سلام خانما من الان پی ار پی رحم شدم

چند ثانیه بعد از دراوردن اسپکلوم مایع بیرون ریخت

طبیعیه؟تروخدا هر کسی تجربه پی ار پی داره کمکم کنه

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
جنین بلاست دارم احتمال مثبت شدن کمتر از معمولیه؟

عزیزم چرا کمتر باشه؟ 

عزیزم کلا جنین سالم باشه چند روزه بودنش خیلی ملاک نیست..... 

پس با دید + برو جلو و بگو انشالله یه بتای تپل منتظرمه.... 

دوستان میشه من رو راهنمایی کنید. من ماه قبل هیسترو شدم بعد از دکتر پرسیدم قبل از میکرو می خوام طبیع ...

منم نشنیدم همچین چیزی. اتفاقا این ماه که روز اول پریود رفتم بعد سونو اون پشت که داشتم لباسمو میپوشیدم ، دکتر شنیدم ب ماما گف ی ماه طبیعی اقدام کنه. فکر کردم منظورشون یکی دیگه اس ولی دیدم برام ال دی هم ننوشتن فهمیدم با من بوده

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱