2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046207 بازدید | 684503 پست
اي خدااااا😍😍😍مبارك باشه دوقلوهاي نازت،ميشه يه سوال بپرسم يادم رفت چندم انتفال داده بودي،؟بتات روز ...

ممنونم گلم، من۴ مرداد انتقالم بود،بتام ۹۱۵۰ بود روز ۱۴، تو سونو سن جنینا رو زده بود ۶ هفته و یک روز و ۶ هفته و ۲ روز،راستی من سونو شکمی دادم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
سلام عزیزم اگه لیستت پرنشده اسم منو چندنفردیگه هم بگم؟

سلام عزیزم بگو گلم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم، منم بهت تبریک میگم ان شالله که برای شما هم دوقلو باشه و سالم بیان بغلت من ۴ مرداد انت ...

مرسی عزیزم

مبارکت باشه ان شاالله سالم بغلشون کنی

به منم‌ گفته دو هفته دیگه بیا

عزیزم میتونم بپرسم جنیناتون چند روزه بودن روز چند سیکل آزمایش دادید و بتاتون چند بود

ببخشید سوالام زیاد شد می خواستم ببینم واسه من امکان داره دوقلو باشه😊

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍  خدا رو شکر 😍 😍 😍 😍 😍  مبارکهههههههههههههه دو ...

مرسییی گلم😍😍😍😍

خیلی ازت ممنونم به همه سوالام با مهربونی جواب دادی.خیلیییی ازت ممنونم

البته ازین به بعدم مزاحمت میشم 😊😊😊😊

مرسی عزیزدلم پس همون دوهفته دیگه میرم سونو

سلام کسی اینجا از اتینل استرادیول استفاده کرده من استرادیول روزی 4تا میخوردم پیدا نکردم دکتر جایگزین اتینل داد روزی یک عدد 

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
بله عزیزم من هم پرد داشتم هم سرم.....  پرد تا هفته 17 داشتم....  سرم تا ماه ۶ بارداری... ...

عزیزم شما هیسترو و خراش هم انجام داده بودین؟

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
سلام نازنین جون. من تازه آمدم خونه. ۴ تا فولی ازم گرفتند فردا بهم میگند چندتا جنین شده. بدون بیهوش ...

سلام عزيزم

به سلامتي ايشالله هر چهارتا جنين خوب و باكيفيت ميشن عزيزم.خداروشكر خيلي سخت نبود

سلام‌عزیزم ماشالله‌عجب‌بتای‌تپلی.. مطمعنن‌دوقلوداری..مبارکاباشه‌دوستم عزیزم‌‌برامنم‌میخونی.. یه‌ ...

سلام عزیزم مرسی گلم.دعا کن برام سالم باشن دو هفته دیگه میرم سونو اره عزیزم چرا که نه دقیقا یه نفر کم بود اسمتونو نوشتم

آره عزیزم رویان میرم جانم؟

سلام عزیزم خوبی ؟ببین من هفته 12 طول سرویکسم 33.5 بود سه هفته بعد رفتم سونو شده بود 28، که دکترم گف ...

اتفاقا دیروز با دکتر پریناتالوژی سونو ان تی شدم گفت طولش کمه، ولی فقط گفت برو دکتر زنانت تحت نظر باش و هر هفته سونو شو اگه به 25 رسید باید سرکلاژ شی، زینب جون شما استراحت مطلق بودی یا نسبی قبل و بعد از سرکلاژ؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست