2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046186 بازدید | 684501 پست
ببخشید میتونم بپرسم علت ناباروری تون چی بود و چند سال ؟ چون یه بچه دارید میپرسم. خداحفظش کنه . ...

من‌۵سال‌‌درگیرم..سربچه‌اولم‌هم‌‌تنبلی‌تخمدان‌داشتم‌بادارو‌با

باردارشدم.امابرادومی‌۵سال‌درگیرم‌.ازاولم‌دکتررفتم‌امانشده

اولش‌همین‌تنبلی‌بود.تو‌این‌۵سال‌بیشترشده‌مشکلات

هردکتری‌یه‌‌چی‌میگه‌..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چشم عزیزم شماهایی که زودتر انتقال دارید گذاشتم اول لیست 

سلام‌عزیزم

ماشالله‌عجب‌بتای‌تپلی..

مطمعنن‌دوقلوداری..مبارکاباشه‌دوستم

عزیزم‌‌برامنم‌میخونی..

یه‌سوالم‌داشتم‌مامانی.

شمارویان‌میرفتی‌درسته؟

اگه‌آره‌میشه‌راهنماییم‌کنی؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام میگم اگه انتقال منفی باشه نباید خونریزی بکنیم مگه آخه جنین ک میگن با انتقال میچسبه ب رحم و جدا ...

سلام‌عزیزم

۴۰درصداحتمال‌بارداری‌هس..

آزمایشت‌منفی‌بشه‌.داروهاتوقطع‌کنی‌چندروزبعدش‌پریودمیشی

سلام عزیزم خوبی ؟ببین اگر امکانش هست بعد از پانکچر بزن به چند دلیل  چون ممکنه تب کنی و حالت رو ...

یه دو سه روز دیگه تازه پریود میشم که برم تو سیکل پانکچر ، آجیم تو بهداشته گفت میاره خونه برام میزنه ، علت اینکه بعد از پانکچر هم بذارم پریود شم بعد بزنم چیه

من فقط ترسم از اینه رو تخمک اثر بد بذاره ، چون خودم ذخیره ام خیلی پایینه ، سه ماه قرص مکمل خوردم ، بر باد نره

گفتم حالا بگمش بعد پانکچر بیاد بزنه برام؟ انتقالمم بذارم دوماه دیگه که دوز دومش هم با انتقالم فاصله داشته باشه

اما اینکه میگی بذار بعد پری بعدیت علتش چیه؟

عزیزم من رویان تهران میرم گفتن بعد از زدن واکسن تا بعد از زدنه دوز دوم ۳ ماه باید بگذره بعد سیکلو شر ...

وووی سه ماااه ، طاقتم نمیشه باز سه ماه صبر کنم ، تازه یه ماه هم دوز اول ،میشه چهار ماه😯

مهربون باورت میشه؟؟ من خودم هنوز باورم نمیشه حس میکنم خوابم هی جواب آزمایش رو نگاه میکنم باورم بشه ...

وای باورم میشه لطف ومحبت خدا شامل حال شده... خدارو هزارشکر

عزیزم تبریک میگم مامان خانومی گل,عزیزم ایشالله همه چی بخوبی پیش بره

ممنونم که بیادمون بودی دست گلت دردنکنه شرمنده کردی.خیلی التماس دعا,خداکنه منم دیگه بااخرین جنینهام نتیجه روبگیرم

سلام عزیزم، رفتم سونو خداروشکر دوقلو بودن قلبشون هم تشکیل شده ، ان شالله قسمت همه ی منتظرا بشه🙏،لطف ...

اي خدااااا😍😍😍مبارك باشه دوقلوهاي نازت،ميشه يه سوال بپرسم يادم رفت چندم انتفال داده بودي،؟بتات روز١٤چند بود؟و دكتر گفت چندهفته هستي؟🥰ميشه سه تاشم جواب بدي🤓

من سری پیش که ال دی داشتم وبا این سیکل شما جنینم ۴ روزه بود روز ۲۰سیکلم انتقال دادن بستگی به ضخامتتم ...

ممنون عزیزم برا دل مهربونت لطف کردی حالا 14 پریود برم ببینم چی میگن پناه بر خدا راضیم به رضای خودش

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ببین بستگی به مرکز و دکترت داره، اگر فوق تخصص غدد اوکی باشه سیکلت کنسل نمیشه 

مرکزم رویانه و دکترم دکتر شیواس ولی اصلا ارجاع نداد پیش دکتر غدد و اینکه بگه پیش دکتر غدد ویزیت شو فقط خودش قرص تیروئید داد گفت صبحا ناشتا یه نصف قرص بخور عزیزم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏