2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
مامان سوفي جون ميدونم سوال مزخرفيه. ولي دلم نيومد نپرسم ازت قربونت برم الان بهتري؟

چی بگم عزیزم… مرسی از احوالپرسیت

با قرص کامل سقط نشد یکروز هم بیمارستان خوابیدم ولی نشد، باز هم قرص دادن خونه استفاده کردم باز هم سقط نشد

دیگه چند روز پیش رفتم با هیستروسکوپی بقایا رو تخلیه کردن

با قرص آرامبخش و اعصاب آره بهترم…

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
چی بگم عزیزم… مرسی از احوالپرسیت با قرص کامل سقط نشد یکروز هم بیمارستان خوابیدم ولی نشد، باز هم قرص ...

الهي فداي دلت بشم من😔😔توروخدا خودتو نباز ميدونم هيچي حرفي ارومت نميكنه فقط برات بهترينارو ميخوام قربونت برم زود خوب شو و برگردو دوباره شروع كن مطمئن مطمئنم روزاي خوبي در انتظارته❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزززيزم😂چيزي نميشه نگران نباش الان روزي كلي انتقالي هستن كه طفليا ميرن تو محيط بيمارستان. من بيمارس ...

ان شالله 

ببينم چه ميكنمم😁💪🏻

ولي خواهشاااا تا ميتوني اروم باش

مثل من نباااش دوتاهم هستن بعدااا از شدت فشار نصف ميشي🥴

واي باورم نميشه

من دوسال شيردهي رژيم خيلي بدي داشتم هيچي نميخوردم عملا بخاطر الرژي پسرم

دبعد زايمان حدود بيست روزش بود فهميدم الرژي داره تا دوماه صبونه نون خالي ميخوردم

شام و ناهاررم مرغ ابپز بدون رب و پياز و هيچي

انگار سينه مرغ زارت بندازي تو اب بپزه بخوري😂ميوه كه نگم برات يكم سيب ميخوردم فقط اونم دل پيچه ميگرفت همونم نميخوردم

بعد دوماه يادمه يكم قيمه خوردم بعدش عدس پلووو

دونه دونه شروع كردم به تست كردن ولي خوب حبوباتم ازترس نفقش نميخوردم وگرنه الرژن نبودن 

چون الرژي داشت كيك و بيسكووويت و مغز و خرما عسل و ميوه بادمجون كنجد شيره انكور  اينا همش حذفااا عملااا كوفت ميخوردم

جوري كه الان از شير گرفتمش ولي هيچي ميلم نيس از بس نخوردم تو اون دوسال

بااين  حجم از فشار واقعاااا خيلي بايد خنگ باشم كه به دومي فكر ميكنم نه😅

چی بگم عزیزم… مرسی از احوالپرسیت با قرص کامل سقط نشد یکروز هم بیمارستان خوابیدم ولی نشد، باز هم قرص ...

ان شالله بحق همين ماه عزيزززز

به زودي زود صاحب فرزند صالح و سالم و زيبااااا و اروم ميشين🙏❤️

عزیزم خوب چون اسپرم به راحتی گرفته نمیشه و تعداد محدوده نمیشه تستهای خاصی روش انجام داد.....  ...

مرسی عزیزم

همینو میخاستم بدونم که تعداد اسپرم مردهای ازواسپرم محدوده یا نرماله و فقط مجرای خروج نداره 

همسر من الیگواسپرم حاد هست یعنی تعداد اسپرمش هم خیلی کمه قبلنا یه ارولوژ بهمون گفت شرایط شما خیلی بدتر از ازواسپرمه چون ازواسپرم ها مشکلی ندارن فقط باید با عمل و بیوپسی ازشون اسپرم گرفته بشه

اینجور که این متخصص گفت یعنی بعضی ازواسپرمها نمونه ی اسپرمشون نرماله 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

عزیزم ترانه جون اصلا نا امید نشو من مطمینم خیلی زود اونروز میاد که شما هم کوچولوتو بغل میگیری. 

و خدایی که در این نزدیکیست
سلام عزیزم خوبی  من دارم شبی نصف

دیگه پردنیزولون نداری؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام خانمها مریضهای دکتر عارفی یا دکترای دیگه که هیدروکسی کلروکین تجویز میکنند میشه لطفا دوزش رو ب ...

سلام عزیزم امیدوارم بهتر باشی

طوطیا از دو تا متخصص نسخه گرفته بود به تجویز یکیشون روزی دوتا هیدروکسی ۲۰۰ و به تجویز یکی دیگه روزانه نصفی پردنیزولون میخورد.

دکتر به خودمم روزانه نصفی پردنیزولون داد که البته طوطیا بهم گفت بنظرم هیدروکسی هم بخور

الان شروع کردم به خوردن هیدروکسی. ولی خیلی دودلم میترسم کارم اشتباه باشه

سلام خوووبین دوستان جنین فریز داشته باشی چند بار قبل انتقال باید دکتر بری ویزیت بشی بخاطر شرایط کر ...

سلام

برای من تا قبل عمل دو بار بود

روز سوم پریودی

و یکی هم شش روز بعد