2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
دوستای خوبم به لطف خدا آزمایشم مثبت شد آن ان شالله قسمت همه منتظرا باشه  بتام۱۸۰۰شد

مبارك باشه عزيزم. 

ميشه بگين چندتا جنين و با چه گريدي تعيين جنسيت كردين؟ و چندتا پسر و چندتا دختر تشكيل شد؟🙏🏽🙏🏽

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
دوستای خوبم به لطف خدا آزمایشم مثبت شد آن ان شالله قسمت همه منتظرا باشه  بتام۱۸۰۰شد

آی جانممممممم مبارکه..... 

دیدی بی خودی استرس کشیدی؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم، رفتم سونو خداروشکر دوقلو بودن قلبشون هم تشکیل شده ، ان شالله قسمت همه ی منتظرا بشه🙏،لطف ...

اي جانم. مباركه. تعيين جنسيت بودين؟ دكترتون كي بوده؟؟؟

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
دوستانی که سرم اینترالیپید داشتن کی باید تکرار کنیم بعد از آزمایش مثبت یا بعد از سونوی قلب

والا عزیزم آی وی آی جی هر 28 روز یعنی ۴ هفته یه بار بود اینترالیپید رو نمیدونم فکر کنم یکی چند روز پیش نوشته بود هر دو هفته یه بار اما من مطمئن نیستم از فاصله زمانی تکرارش..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم، رفتم سونو خداروشکر دوقلو بودن قلبشون هم تشکیل شده ، ان شالله قسمت همه ی منتظرا بشه🙏،لطف ...

ای خدا شکرت ماشالله امسال سال دوقلوییه

ایشالله سالم وسلامت بیان دنیا😍😍😍

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام عزیزم نمی دونم یه سری آزمایش هست سر در نمیارم دکترم هم چیزی نگفت نمی دونم چه جوری میتونم عکسش ر ...

عزیزم پست که میخوایی بذاری این بالا کنار ایموجی یه کادر عکس عکس بزنی میتونی عکس رو از گالری آپلود کنی..... 

من الان برات میذارم.... 

مرسی انشالله .‌من مورفولوژی همسرم صفره و تحرکشم پایینه . مگه خدا خودش بخواد و گرنه اوضاعش داغونه&nbs ...

عزیزم مورفوی همسر منم بین صفر و یک نوسان داشت..... 

امید داشته باش..... 

من حتی بعد آخرین میکرو و تولد دخملم طبیعی هم باردار شدم..... 

**ببخشید که خیلی سوال میپرسم ولی شما تنها کسانی هستید که می تونید راهنماییم کنید** دوستانی که هم ...

عزیزم من دو تا آمپول داشتم..... 

البته بین پانکچر تا انتقال یه دونه آمپول ۵۰ بعد انتقال شد دو تا ۵۰....

نرم ایران همین دو تا آمپوله.... 

برا من شیاف بعد شروع خونریزی اضافه شد..... 

یعنی دو تا آمپول رو شبها با هم تو یه سرنگ میزدم تا قبل خونریزی..... 

البته یه دور قبل آز یعنی 11-12 انتقال لک بینی گرفتم اون موقع یه شیاف اضافه شد اما بعد یه مدت قطع کردن چون دیگه ام رفع شد.... 

اما بعد سونوی قلب که به خونریزی افتادن مجدد شیاف سیکلوژست البته دو تا شروع شد..... 

من آمپول رو فکر کنم 10 شب میزدم دو تا با هم تو یه سرنگ (دو تا 50) شیافهارم هم تنظیم کردم ۸ ساعت قبل و بعد آمپول.... 

که دز پروژسترون در طول روز پخش بشه..... 

نه عزیزم بارداری با ای وی اف هم مثل بارداری معمولیه باید یکم بیشتر مراقبت کنی همین مثلا کارهای سنگین ...

من همش میگم نکنه تااخرباید بمونم خونه خونه مامانم هم نتونم برم

مرسی عزیزم🙏🙏🙏 عزیزم ماها که با ای وی اف باردارمیشیم باید کلا استراحت کنیم یا مثل بارداری‌ های مع ...

عزیزم نه زندگی عادی با دور کند کافیه مگر اینکه شرایط خاصی پیدا کنی و استراحت مطلق تجویز بشه.... 

در حالت عادی کم تحرکی خیلیم خوب نیست چون خونرسانی به جنین رو مختل میکنه..... 

بچه ها نمیدونم چرا استرس دارم دست و دلم به هیچ کاری نمیره ته دلم خالیه چیکار کنم به نظرتون؟احساس ...

عزیزم خوب به چیزای خور فکر کن و انرژی + جذب کن انشالله + بارون بشی....