2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
یعنی باید فردا بزنم🤔

من روز دوازده که فهمیدم مثبتم زنگ زدم بیمارستان گفت همین الان بزن

منم فرداش زدم

بعدیشم ماه بعد دوباره همون روز زدم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم سیکل بلنده که بهت ال دی میدن وفکر کنم ۱۴ تا از الدی بگزره امپول برایه خاموشی تخمدان به من دوفا ...

برا همه اینجوره دیگه؟

میخوام واکسن بزنم ، میترسم برا تخمک ضرر داشته باشه ، میگم بذارمش قبل پانکچر ، دوز دومشو قبل انتقال زده باشم

**ببخشید که خیلی سوال میپرسم ولی شما تنها کسانی هستید که می تونید راهنماییم کنید** دوستانی که هم ...

من هم امپول داشتم هم شیاف و بعد خونریزی هم قرص

که اولا هر دوازده ساعت یک شیاف و دوازده ساعت بعد امپول میزدم

امپولم‌رو دکتر گفت شبها بزن

بعدا هم هرچی پروژسترون زیادتر شد من۲۴رو تقسیم میکردم‌به تعداد پروژسترونا

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
اره عزیزم منم یه دختر چهار ساله دارم سال ۹۶ پرونده باز کردم تو ابن سینا که دکتر جنتی به شوهرم گفت عم ...

خدارو شکر عزیزم . الحمدلله .

من بهمن رفتم شروع کنیم متاسفانه خواهرام گفتن کرونا شدید شده و فعلا این کارو نکن و..... واقعا ترسوندنم . انجام ندادم . الانم فقط بلدن ته دلمو خالی کنن . رفتن مهمونی کرونا گرفتن هر دقه میگن نریا خدایی نکرده کرونا بگیری چیکار میکنی .‌.. 

عزیزم واقعا از لحاظ روحی استرس میدن بهم

خدای من خدای معجزه هاست . 
مبارکت باشه عزیزم ❤❤

مرسی عزیزم🙏🙏🙏

عزیزم ماها که با ای وی اف باردارمیشیم باید کلا استراحت کنیم یا مثل بارداری‌ های معمولی باید باشیم شما الان استراحتی هنوز

عزیزم نیاز بود دکتر بهت میداد.....  من دقیق یادم نیست ولی فکر کنم مکمل‌ها دیرتر تجویز میشدن... ...

عززززیزم م م 

قوت قلبی شما اخه ه 

چشم چشم 

اره حق با شماست 

دیگه نی نی اوله و کسی نمیدونه خودم تنهام بلد نیستم البته که شماهارو دارم خداروشکر ☺️☺️☺️

من هم امپول داشتم هم شیاف و بعد خونریزی هم قرص که اولا هر دوازده ساعت یک شیاف و دوازده ساعت بعد امپ ...

ممنون عزیزم. پس پروژسترون رو شبها تزریق کنیم بهتره؟

من باید روزی سه تا کپسول پروژسترون هم بخورم و یکی آمپول دارم. پس همون هر ۶ ساعت در نظر بگیرم؟

من خودم گفتم شیاف استفاده نمیکنم ولی محض احتیاط اون رو هم خریدم.

من المانم. کلا به خاطر کرونا با بیهوشی انجام نمیدند. من سه بار بیوپسی رحم، یه بار هیسترو تشخیصی و ام ...

عزیزم من دوبار توسوید قبل کرونا پانکچر کردم بیهوشم نکردن ولی یه آمپولی تزریق میکردن که آدم تو حالت سبکی قرار میگرفت ولی تمام مراحل رو روی صفحه مانیتور نشون میدادن و میگفتن هر لحظه چندتا تخمک گرفتن.

و خدایی که در این نزدیکیست
احتمالا بر اساس سن سونو حساب كرده چون براي منم دكتر حساب كرده😂😂😂ولي بر اساس تاريخ انتقال

چیکا جون چندتا سوال دارم.

پیاده روی میکنی؟ من شروع میکنم به راه رفتن شکمم خیلی درد میگیره و پشیمون میشم.

چندتا اسم پسرونه پیشنهاد بده.

به شکمت روغن میزنی؟ به نظرت تاثیر داره؟