2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046231 بازدید | 684505 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ارھ انگار متورمه

من که اولش که به سختی میرفت فکر کردم به خاطر علایم بارداری بعد هرروز بدتر شد تا اینکه خارش و سوزشم داشتم

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
مرسی انشالله .‌من مورفولوژی همسرم صفره و تحرکشم پایینه . مگه خدا خودش بخواد و گرنه اوضاعش داغونه&nbs ...

خب اشکالی نداره من اصلا به خاطر همین میکرو کردم گفتم حالا که دارم هزینه میکنم تعیین جنسیت هم کنم مورفولوژی همسرم یک درصد نرمال بود حتی عمل واریکوسل هم کرد ولی خوب نشد حرکت افتضاح تعداد یه بار ۱۵ میلیون یه بار ۳۲ میلیون بود انشالله برای شما هم جواب میده فقط شاید تعداد جنینتون کم بشه به خاطر شرایط همسرت ولی اگه خدا بخواد با یه جنین هم میشه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
خب اشکالی نداره من اصلا به خاطر همین میکرو کردم گفتم حالا که دارم هزینه میکنم تعیین جنسیت هم کنم مور ...

وای واقعا ؟؟؟ 

منم یه دختر گلی دارم کلاس اول میره انشالله. عزیزم بار اول باردارشدی ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 

**ببخشید که خیلی سوال میپرسم ولی شما تنها کسانی هستید که می تونید راهنماییم کنید**

دوستانی که هم آمپول پروژسترون دارید و هم شیاف پروژسترون، (منظورم از قبل انتقال تا اولین آزمایش بتا) 

🚫روزی چندتا آمپول و چندتا شیاف استفاده میکنید؟

🚫 چه دوزی از این دو تا رو استفاده میکنید؟ 

🚫چه زمانی از روز امپول رو تزریق میکنید؟

کسی از شما هست که همراه شیاف و امپول، کپسول پروژسترون هم داشته باشه و بخوره (مثل دوفاستون)؟

من باید پروژسترون رو از فردا شروع کنم. امروز بهم شیاف پروژسترون دادند ولی من گفتم شیاف استفاده نمی کنم و بهم آمپول بدند‌. اونوقت بهم امپول پروژسترون ۲۵ میلی گرم دادند روزی یکی و ولی همراه باهاش روزی ۳ تا کپسول پروژسترون هم باید بخورم‌. گفتند آمپول به تنهایی نه.

البته من رفتم شیاف پروژسترون رو هم خریدم، حالا نمیدونم چکار کنم🤦‍♀️

وای واقعا ؟؟؟  منم یه دختر گلی دارم کلاس اول میره انشالله. عزیزم بار اول باردارشدی ؟

اره عزیزم منم یه دختر چهار ساله دارم سال ۹۶ پرونده باز کردم تو ابن سینا که دکتر جنتی به شوهرم گفت عمل انجام نده و مستقیم ای وی اف ولی شوهرم گوش نداد عمل کرد هیچ تاثیر نداشت ولی به لطف خدا همون موقع طبیعی دخترم رو باردار شدم برای این سری هم دو بار پانکچر کردم یه بار انتقال که خدا رو شکر همون دفعه اول گرفت 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷