2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046344 بازدید | 684509 پست
عزمزمه اسمم مریم هست،محتاج دعام

اسمتونو نوشتم الهی حاجت روا شید

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من نذر کردم ان شاالله مثبت شدم ۴۰ روز به نیت ۴۰ تا منتظر سوره مریم بخونم.لطفا پستمو ریپلای کن ...

تبریک میگم عزیزم از صبح بفکرت بودم،خداروهزاران مرتبه شکر،منم منتظرم به نیت منم بخون لطفا😍😍😍

چشمت بی بلا 😘 اره گلم از بچه های قدیمی تایپکن 

عزیزم ثمین همون دوستمون که بیشتر از ۱۰ ساله اقدام کرده و ای وی افهای ناموفق داشته و وکالت خونده و تالشی هست؟

و خدایی که در این نزدیکیست
سلام عزیزم خوبی ؟مبارک 😍 😍 😍 😍 😍  نه گلم ضرر نداره  واسه اینه که ببینن ساک داخل رحم ...

خانما تورخدا هرکی میدونه راهنماییم کنه

من الان روز 20 انتقالمه جواب ازمایشم مثبت شده

ولی واژنم کامل کیپ شده انگار

چند روز بود خیلی سخت شیاف رو داخل واژنم میزاشتم ولی الان اصلا دیگه داخل نمیره هیچی

خیلی هم فشار میدم ولی اصلا داخل واژنم نمیره 

چرا اینجوری شدم؟دارم دیونه میشم

فردا هم سونوی وژینال دارم خیلی میترسم.شیاف داخل نمیره سونو روچجوری میخاد داخل واژنم کنه

سلام عزیزم آمپولی برای پیشگیری از آزاد شدن نداشتم فقط گنال اف زدم 300 واحد حالا مهر ماه که برم پیشش ...

معمولا توی سیکل ای وی اف یا میکرو امپول سیتروتاید یا مشابه اش رو میدند که جلوی آزاد شدن فولی رو بگیره.

راستی ممنونم از احوال پرسیت گلم😘😘 شما الان چند هفتته به سلامتی؟

فدای تو عزیزم، والا احتمالا27 هفته و 1 روز باشم، خیلی دیر میگذره، سخت میگذره،راستی پسرت چند کیلوئه الان؟

من یه سونوگرافی واسه هفته آینده دارم که میشم 28 هفته.

عزیزم پانکچر شدی؟  همه چی روبراهه؟

سلام انا جون.  ممنون از پیامت.

پانکچر شدم، چهار تا فولی داشتم که برداشتند. گفتن فردا زنگ بزنم بهم میگند که چندتاش جنین شده‌.

پانکچر بدون بیهوشی بود ولی یه مسکن قوی و یه سرم داشتم. دو ساعت هم بعد پانکچر اونجا بودم و تازه از بیمارستان آمدیم بیرون. هنوز اثر مسکن روم هست و گیجم.

گفتند جنین تشکیل بشه، پنج شنبه انتقال میدند الان امدیم دنبال سرم اینترالیپید 

سلام انا جون.  ممنون از پیامت. پانکچر شدم، چهار تا فولی داشتم که برداشتند. گفتن فردا زنگ بزنم ...

به سلامتی عزیزم خدا رو شکر که ۴ تا شد انشالله ۴ تا جنین با کیفیت بشه. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤