2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046352 بازدید | 684509 پست
ساراجان  میشه سوالم رو جواب بدی؟ همسر شما تسه شدن؟ و آیا داروی خاصی قبل پانکچر استفاده کردن؟ ...

نه عزیزم پسا شدن 

همسر من بطور مادرزادی لوله نداره 

بخاطر همین دکتر گفت نیازی نیست دارو بخوره ولی من خودم هرشب بهش اسیدفولیک میدادم نمی دونم تاثیر داشت یا نه

ان شاالله که نتیجه بگیری عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارکه عزیز دلم خیلی خوشحال شدم. مامان دوقلوها شدی

مرسی عزیزدلم الهی به زودی قسمت خودت بشه عزیزم

خدا از دهنت بشنوه من عاشق دوقلوام

همش نگرانم میگم نکنه فردا میرم آزمایش بتا کم باشه یا منفی

باشه تا فردا آروم و قرار ندارم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام گلم خدا خیرت بده منم فکرم درگیرش شد چون دکترم گفت یه بار پری میشی دیگه نمیشی. حالا با زدن این ا ...

مرسی دوستم❤️

من داستانم طولاااانیه😅

من آندوم خیلی زیاد بود قرار شد جنین فریز کنم بعد لاپرا کنم

منتها دفعه اول پانکچر با وجود ۸ ۹ تا فولیکول، هیچی تخمک نداشت، قبلشم یه ماه ال دی خوردم و گونال داشتم و اچ ام جی

دفعه دوم داروم رو کرد پرگووریس، ۴ تا تخمک داشتم که شدن ۳ تا جنین تو یه بسته

دفعه سوم هم پرگوریس داشتم که بازم فقط یه تخمک داشتم که جنین نشد😕

خلاصه دیگه رفتم عمل کردم با آندو گرید ۴ و کلی چسبندگی و .‌.

قرار بود دو ماه میکرورلین بزنم برم انتقال، که رفتم سونو گفتم این ماه اسباب کشی داریم، قرار شد یه میکرو دیگه هم بزنم، ۱۰ روز بعدش استرادیول شروع کنم که از طرف محل کار برای واکسن کرونا اقدام کردن، دوز دوم واکسنم قشنگ میوفتاد زمان انتقالم😅

دیگه زنگ زدم دکتر گفت یه هفته بعد دوز دوم بیا سونو تا بگم کی استرادیول رو شروع کنی!

خلاصه که هنوز انتقال ندادم، ایشالا مهر

ولی به این یه بسته جنینم امیدی ندارم، چون از قبل از عملمه و آندو زیاد و ...

یه جورایی مطمئنم منفی میشه و دوباره باید برم برای پانکچر😐

مرسی دوستم❤️ من داستانم طولاااانیه😅 من آندوم خیلی زیاد بود قرار شد جنین فریز کنم بعد لاپرا کنم م ...

نا امید نباش

من با کیست اندومتریوز پانکچر شدم و انتقال دادم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

@shamiim    

عزیزم شما تهوع و اینا واست از کی شروع شد؟

شوهرم دلش می خواد من همین الان بالا بیارم😂😂

خانومای باردار لطفا بهم میگید تهوع و علائمتون از کی شروع شد؟

@shamiim     عزیزم شما تهوع و اینا واست از کی شروع شد؟ شوهرم دلش می خواد من همین الان ب ...

من روز چهار انتقال بالا اوردم تا همین الانشم بیچارم

دیگه بخدا کم اوردم

الان انقدر حالم بد بود فکر کردم دور از جون قش میکنم یا میمیرم

دعا کن بدون ویار بگذره بارداریت

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
من روز چهار انتقال بالا اوردم تا همین الانشم بیچارم دیگه بخدا کم اوردم الان انقدر حالم بد بود فکر ...

الهی

نمی دونم والا شوهرم هی میگه چرا حالت تهوع نداری میگم الان زوده

الهی این دورانو به خوبی بگذرونی عزیزدلم 

دیگه استرس نگیر ان شالله همچی برات به آسونی بگرده. 

مرسی عزیزم

الهی نمی دونم والا شوهرم هی میگه چرا حالت تهوع نداری میگم الان زوده الهی این دورانو به خوبی بگذرون ...

انشاالله که نیاد سراغت ولی اگه هم بیا از هفته ۶ بیشتر شروع میشه

انشاالله خدا نی نی های شمام حفظ کنه

دلم میخواد یکماه بیهوشم کنن نفهمم این روزارو

واقعا خسته شدم از تهوع

دیگه گریه ام میگیره ازش حرف میزنم

انشاالله که نیاد سراغت ولی اگه هم بیا از هفته ۶ بیشتر شروع میشه انشاالله خدا نی نی های شمام حفظ کنه ...

عزیز دلم الهی بگردم

الهی زودتر خوب بشه تهوعت

ان شاالله نی نی هاتو بغل کنی همه این روزا یادت بره

عزیز دلم الهی بگردم الهی زودتر خوب بشه تهوعت ان شاالله نی نی هاتو بغل کنی همه این روزا یادت بره

فدات 

انشاالله به دعای شما