2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046488 بازدید | 684516 پست
سلام ممنونم ازتون همه چی بررسی شده ازمایش همسرم گفتن خوبه خودمم مشکل خاصی ندارم اما 4 ساله اقدامماقد ...

عزیزم یعنی ایمتی انعقادی و همه چی بررسی شده؟ 

بررسی‌های روتین منظورم نیست..... 

تستهای تکمیلی..... 

عزیزم همسرت مرکز ناباروری تست اسپرم داده یا آزمایشگاه غیر ناباروری؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامانی گل  من رفتم دکتر بعد دوهفته ک هماتوم داشتم امروز گفت هماتومم بزرگ تر شده باز برا د ...

عزیزم آره من دیدم هماتوم بزرگ داشتن دوستان..... 

شکر خدا به خیر گذشته..... 

داروهاتو استفاده کن استراحت داشته باشه حل میشه انشالله..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه سونو تاقبل هفته ۱۲ نداریم آزمایش خون بتا هم کلا انجام نمیشه. آخه ایران نیستم عزیزم

آها ان شاالله خیره عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
معلومه که مثبته، انشالله که همه ی خانمهای تاپیک بزودی باردار بشن.😍😍

مرسی عزیزم ان شاالله

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دوستان یه سوال دارم، بهم دلداری بدید😢 من سه شنبه صبح وقت پانکچر دارم. امروز با همسرم خونه رو تمیز ...

عزیزم نه آزاد نمیشن اما خواهشا قبل پانکچر به خودتون فشار نیارین..... 

عزیزم به تخمدانت فشار اومده از اونه..... 

استراحت کن انشالله دردش رفع میشه..... 

عزیزم مبارکه.....  به چیزای خوب فکر کن.....  انشالله با بتای تپل میایی عزیزم....

مرسی عزیزم😘😘

منم زیاد استراحت میکنم  مایعاتم ازتین ب بعد حتما زیاد میخورم همین اب کافیه یااب میوه ام بخورم

من از مایعات فقط اب جوش خنک شده رو بیشتر میخورم مثلا روزی ۱۰ الی۱۲ لیوان،،اب میوه هم میشه ولی من ترسیدم قندم بالا بره گفتم همین اب بی ضرره😜

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
ممنون عزیزم ایشالا شما هم به سلامتی این دوران رو طی کنی

مرسی عزیزم

عزیزم آره من دیدم هماتوم بزرگ داشتن دوستان.....  شکر خدا به خیر گذشته.....  داروهاتو است ...

مرسی گلم خدا کنه رفع بشه برام دعاکنید

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
من از مایعات فقط اب جوش خنک شده رو بیشتر میخورم مثلا روزی ۱۰ الی۱۲ لیوان،،اب میوه هم میشه ولی من ترس ...

اها پس اب زیاد کمک میکنه ب جذبش 

پس من ازامشب روزی ۲۰لیوان میخورم

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
ممنونم عزیزم .اطلاع نداری که حتما باید سرساعت خورده بشه یا اینکه تایمش جابه جا شد مشکلی نداره ؟

عزیزم من بعد ناهار میخورم بهتره یه زمان مشخص باشه مثلا من همیشه بین ۱و نیم تا ۲ میخورم

سلام نیلدا جونم منم امروز رفتم سونو خداروشکر همه چی خوب بود حرکاتشو دیدم دستش همش یا تو دهنش بود یا ...

عزیزدلم 😍😍😍😍😍

ان شاالله سالم بغلش کنی

واسه منم دعا کن