2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046464 بازدید | 684513 پست
آره آنا جون نصفه قرص،با دکتر غدد ویزیت شدم،انتقال که نمیدم فقط میخوام برم سیکل پانکچر به نظرت دکتر ز ...

عزیزم نمیدونم سیکل پانکچر رو شروع میکنه یا نه چون نمیدونم رو وضعیت تخمک میتونه موثر باشه یا نه..... 

اما میدونم برا انتقال باید پایین بیاد.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم طول سرویکس نداره فقط ضربان قلب واندازه قطر سر جنین وان تی ومایع امونیاک هستش

عزیزم اینا نرماله ؟؟اوکیه ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام عزیزم خوبی؟ ان تی رفتی چند هفته بودی عزیزم؟ بخاطر جفت گفت استراحت کن یا نیازی نیس ؟ قبلش شیرینی ...

عزی من تا غربال اول به خاطر هماتوم استراحت مطلق گفته بود دکتر اما بعد بعد که هماتوم رفت چون جفتم پایین بود استراحت نسبی گفت..... 

یعنی بستگی به جفت و وضعیت کلیت داره..... 

ممکنه برا تو نسبی کافی باشه با بگه همون مطلق رو ادامه بده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم گلم😍😍😍 میترسم برم آزمایش منفی شه گفتم همون سه شنبه برم

عزیزم مبارکه..... 

به چیزای خوب فکر کن..... 

انشالله با بتای تپل میایی عزیزم.... 

ممنون عزیزم امروز ۱۲ هفته و شش روز ام  بعد تاریخ زایمان رو برام ۸ اسفند زده طول سرویکس رو تو بر ...

اینا رو دکتر خودت بهت گفت یا دکتری که سونو کرد ؟

من دکتر سونو هیچی نگفت   گفت برو پیش دکتر خودت 

دکتر خودمم شنبه هفته دیگه نوبت دارم که جواب ازمایشمم بگیرم ببرم 

ممنون عزیزم امروز ۱۲ هفته و شش روز ام  بعد تاریخ زایمان رو برام ۸ اسفند زده طول سرویکس رو تو بر ...

میگم شما هنوز پردنیزولون میخورین ؟

پروژسترون چیا دارین ؟ روزی چندتا؟

دوست جونیا  من رفتم سونو یدونه نی نی دیده شد😍🥺🥰🥰🥰🥰 گفت خیلی ریزه و کوچیکه دوباره دو هفت ...

عزیزم مبارکه گوارای وجودت..... 

به سلامتی بغلش کنی دردونتو عزیزم.... 

عزیزم اینا نرماله ؟؟اوکیه ؟؟

تااونجایی که من سر درمیارم اره خداروشکر خوبه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام دوستان کسی اینجا بوده که بی بی چکش سه روز پشت سرهم تقریبا یکرنگ باشه و پررنگ تر نشه؟

خوب عزیزم داره پررنگ میشه دیگه..... 

عزی من تا غربال اول به خاطر هماتوم استراحت مطلق گفته بود دکتر اما بعد بعد که هماتوم رفت چون جفتم پای ...

سلام انا جون شما با استراحت جفتتون رفت بالا؟

اشپزی میکردی و ظرف شستن یا نه ؟

اینم بی بی چک دیروزم با مارک بهتر که کاملا پر رنگ شده

عزیزم مبارکه..... 

به سلامتی بعل (شون) کنی.....