2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خدایا امروز چقد روز خوبیه فداش بشم فندق کوچولو😍😍😍😍😍  مبارک باشه ان شاالله سالم و سلا ...

قربونت برم عزیزم م خیلی ی ی ی

انشاله تو دلی کوچولوتو یا حتی تو دلی هااااتو خدا نگه داره برو حالشووو ببر از امروز☺️🌷

ای جاااان عزیزم م مباااارکههههه مهم اینه مثبت شده عزیزم  واسه من با بتای ۵۰۰ هم کمرنگ بود رو ...

مرسی عزیزم خیلی نگران بودم، خدا نگهدارت باشه

و خدایی که در این نزدیکیست
سلام بچه ها این بیبی چک صبح منه کلا مارک بیبی چک یه جوری بود که دیر رنگ میداد حتی خط سی هم دیر افتاد ...

مبارکت باشه مامان مهربون😍😍😍

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
برا منم با تو دلیت ویژه دعا کن که گره از کارم باز شه

الهی آمین.الهی بحق این ماه عزیز مشکلت حل شه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
امیدم فقط ب خداس

ان شاالله خدا بهترین ها رو برات رقم میزنه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم مبارکت باشه الهی شکر روز چندمتونه اگه hcgنزده باشی درسته درسته حالشو ببر برای ماهم دعا کن 😍❤� ...

عزیزم یکساله هیچ دوا درمونی نکردم چون نا امید بودم بهد ۵ سال تلاش و ۴ تا ای وی اف که سه روز پیش بعد تاخیر تو پریودم بی بی چک زدم که عکسشون رو براتون گذاشتم. شما هم منو دعا کن عزیزم.

و خدایی که در این نزدیکیست
ممنونم گلم😍😍😍 میترسم برم آزمایش منفی شه گفتم همون سه شنبه برم

مبارکت باشه سارا جون .خدا رو شکر .انشالله که به سلامتی بغلش (ون )کنی😍😍

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
قربونت برم عزیزم م خیلی ی ی ی انشاله تو دلی کوچولوتو یا حتی تو دلی هااااتو خدا نگه داره برو حالشووو ...

الهی امیین مرسی عزیزدلم

مبارکت باشه مامان مهربون😍😍😍

مرسی عزیزم الهی شما هم چند روز دیگه یه بیبی مثبت ببینی