2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
مرسی گلم شما هم بیبی زدی مثبت شد درسته؟

بله عزیزم منم بی بیم مثبته ولی متاسفانه امکان دادن آزمایش بتا ندارم و تا هفته ۱۲ و اولین سونوگرافی باید صبر کنم. 

و خدایی که در این نزدیکیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیزم منم بی بیم مثبته ولی متاسفانه امکان دادن آزمایش بتا ندارم و تا هفته ۱۲ و اولین سونوگرافی ب ...

چرا عزیزم؟

هفته ۱۲؟

یعنی سونو ساک و قلب نمیرید؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بچه ها قبل انتقال چیا بخورم؟!  کاچی خوبه؟!

عزیزم مثل همیشه غذا بخور من هیچ تغیری تو غذا خوردنم ندادم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
انشالله خوب بشه ، چطور فهميديد علائمتون چي بود ؟ 

ممنون فدات شم.علائم خیلی جزیی داشتم از خیلی وقت پیش ک الان میفهمم بخاطر این بوده ولی علائم جدیم دو سه ماهه شرد شده ک اول بی حس شدن پام بود و بعد تاری دید ک متخصص چشم پزشک شک کرد و ارجاع داد ب متخصص مغز و اعصاب

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

@زینبی_بابا   زینب جان ببخشید این جواب پاتولوژیم بعد هیستروسکوپیه. خیلی ازش سر در نیاوردم. ممکنه راهنماییم کنین؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون فدات شم.علائم خیلی جزیی داشتم از خیلی وقت پیش ک الان میفهمم بخاطر این بوده ولی علائم جدیم دو س ...

تو خانم ها خيلي شايع هست ، ولي با دارو كنترل ميشه 

دوست منم داره چند سالي ، با روزي يه قرص كورتون كنترل شده و به راحتي هم باردار شد تو سن ٣٩ سالگي 

انشالله براي شما خوب پيش بره و به زودي مادر بشيد🙏

سلام نیلدا جونم منم امروز رفتم سونو خداروشکر همه چی خوب بود حرکاتشو دیدم دستش همش یا تو دهنش بود یا ...

سلام به روی ماهت، ای جووون دلم مبارکه عزیزم،ایشالله به سلامتی بغلش کنی پسر خوشگلتو، پسر شمام پس دوست نداشت عکس بگیرن از قیافه خوشگلش، وزنش چقد بود؟طول سرویکست چقد بود؟؟ اخه جفت من که خلفیه من چرا پس احساس نمیکنم؟ 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

خانما کسی درمورد قرص تاکرولیموس اطلاعی داره من تا روز ۱۰ انتقالم داشتم ک بعد اون دیگه تموم شد و گفتن نیازی نیست بخری بندازی ولی من فکر میکنم بعد قطع کردن اون قرص این اتفاق افتاده اخه اون برای اینکه بدن پیوند رو رد نکنه

به سلامتی عزیزم منم دیروز رفتم طول سرویکس هم تو ان تی بهم گفت به منم دکتر گفت جفتم پایینه وباید استر ...

بسلامتی عزیزم 

7 اسفند زده واسه شما چه تاریخی زده ؟

امروز 13 هفته و یک روز بودم شما چی؟

طول سرویکس رو با چی زده تو برگ ان تی ؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام عزیزم، به سلامتی گلم، هماتوم رو گفت برطرف شده؟

چیزی نگفت عزیزم 

منم فراموش کردم اصلا بپرسم

دکتر یه جوری بود اصلا نمیشد باهاش حرف زد 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود