2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046264 بازدید | 684508 پست
دعاکن منم زود به سلامتی لاغر شم.فعلا که درگیرکرونا وتازه خوب شدم. ان شاالله به سلامتی و راحتی دوران ...

الهی آمین

مرسی عزیزدلم😍

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم،انشاالله که همین طور باشه واسه من روز نوزدهم بود،فقط خراش و هیچ دردی هم نداشت

موفق باشی دوست خوبم❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
دوستان دکترم آزمایش بتا روز هفدهم انتقال جنین (سه روزه) نوشته ،ولی من عجولم🙃میشه روز پانزدهم آزمایش ...

منم سه روزه بودن جنینام روز 15گفته تست بده 

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
امروز روز سیزدهم منه میخام روز پونزده آزمایش بدم نشون میده؟

15خوبه ازمایش بده 48ساعت بعد تکرار کن انشاالله با بتای تپل ومپل بیای

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
خدابدنده چی شده عزیزم ؟ انشاالله همیشه سالم و سرحال باشید گلم

ممنونم دو سه ماهه فعمیدم ام اس دارم.برای همین از همه کساییکه منتظر بچه ان خواهش میکنم غصه نخورین من ۵ سال رو ب غصه خوردن و گریه زاری گذروندم.الان ک اومدم تاپیک میبینم ۹۰ ددصد دوستای اون دوره بچه دار یا باردارن هر اتفاقی تو زمان خودش میوفته پس روزای انتظارو ب خودمون زهر نکنیم ک عاقبت این بشه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام خوبین  من امروز رفتم ان تی از ته دل دعااا کردم قسمت همه منتظرها بشه به حق علی اصغر امام ح ...

سلام عزیزم، به سلامتی گلم، هماتوم رو گفت برطرف شده؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام خوبین  من امروز رفتم ان تی از ته دل دعااا کردم قسمت همه منتظرها بشه به حق علی اصغر امام ح ...

بسلامتی عزیزم ،،اره تو سونو ان تی مینویسه طول سرویکس رو

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏