2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046333 بازدید | 684509 پست
خداروشکر. خیلی دلم میخواس منم دو مرحله ای انتقال میدادم ولی جهاد گف ما اعتقادی نداریم    

عزیزم اگه خدا بخواد یه بار هم انتقال میدی میگیره نگران نباش بسپار به خدا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ممنون عزیزم به نظرتون میتونم برای مراقبتهای بارداریم پیش دکتر نزدیکه خونم برم؟اخه مرکزم کمی دوره بر ...

هروقت بخوای میتونی دکترتو عوض کنی ولی حتما اول مطمئنشو که دکتر خوبیه و ای وی اف زیاد انجام داده بالاخره ما یکسری داروهایی داریم که بارداری طبیعی ندارن و خیلی مهمه دکتر بدونه که زمان درست قطع کردن داروها کیه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارکهههه عزیزم واسه من بی بیم همیشه کمرنگ بود روز ۱۵ ۲۰۰ بود خیلی کمرنگ حتما واسه شما خیلی بیشتره

مرسی عزیزدلم دعا کن برام بمونه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بچه ها بنطرتون با این بیبی چک بتا حدودا چقده زیر ۳۰ ثانیه خطش افتاد منم سریع عکس گرفتم

من با این بی بی چک بتام ۶۰۰ بود 

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
من با این بی بی چک بتام ۶۰۰ بود 

ان شاالله که باشه مرسی عزیزم که جواب دادی شما دوقلو داری؟

عزیزم من شمارویادم هست که طبیعی باردارشدی فکرکنم شمابودین باطب سنتی نتیجه گرفتین درسته؟ کرمانشاهی بو ...

قربونت برم بله عزیزم.ممنون از دعات فدات شم دومی رو دکتر بخاطر بیماریم منع کرده دعا کن همینو حفظ کنه همین یکی کافیه برام.

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سارادلارام عزیزم مبارکت باشه خیلی برات خوشحال شدم بسلامتی ودل خوش بارداری بگذرونی گلم برای همه منتظر ...

خیلی ممنونم مهربونم چشم عزیزدلم 

از ته دلم می خوام همه منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه

ان شاالله که باشه مرسی عزیزم که جواب دادی شما دوقلو داری؟

بله عزیزم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
من دکترم دکتر قاضی بود که از رویان رفت من رفتم زیر نطر دکتر مشایخی  دکتر پروندمو خوند و گفت آز ...

عزیزم خیلی تبریک می گم. خوشحال شدم برات. 💌 انشالله بتای عالی داشته باشی و به سلامتی بگذرونی باقی روزهای بارداریت رو 😊

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
عزیزم انشالله بهترینا منتظرته.....  چیا و بررسی کردن برات؟

سلام ممنونم ازتون همه چی بررسی شده ازمایش همسرم گفتن خوبه خودمم مشکل خاصی ندارم اما 4 ساله اقدامماقدامم و نشده پارسال هم مرکز ریحانه تو قم پرونده تشکیل دادم الان تقریلا یکسال دو ما ه هست ک میرم میام اما بی نتیجه بوده فعلا