2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046355 بازدید | 684509 پست

بچه ها بنطرتون با این بیبی چک بتا حدودا چقده زیر ۳۰ ثانیه خطش افتاد منم سریع عکس گرفتم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
الهی بگردم عزیزدلم خیلی ازت ممنونم.دعا کن برام الهی بحق شیش ماهه امام حسین انتقالت مثبت شه و خدا ی ...

فداتشم مهربونم

چشم هم نذر شیر کردم هم این که سقاشون کنم

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها بنطرتون با این بیبی چک بتا حدودا چقده زیر ۳۰ ثانیه خطش افتاد منم سریع عکس گرفتم

عزیزم این بتا حداقل بالای ۱۰۰ هست...مطمعن باش

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
فداتشم مهربونم چشم هم نذر شیر کردم هم این که سقاشون کنم

الهی حاجت روا شی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم این بتا حداقل بالای ۱۰۰ هست...مطمعن باش

وای خدا کنه بخدا باورم نمیشه تا حالا پنج تا بیبی چک زدم 

مبارکه عزیزم 😍بارداری

مرسی عزیزدلم😍😍😍الهی قسمت خودت

@شوره    

سلام عزیزم خوبید؟ عزیزم من انتقال جنینم مثبت شد زنگ زدم به کلینیک بارداری ابن سینا برام واسه این چ ...

سلام عزیز دلم مبارکه. ان شالله ۹ ماه بعد بسلامتی زایمان کنی نه واژینال اشکالی نداره. اگه خودش گفتن بیا حتما تاریخ در نظر گرفتن. اگه راهت دوره بگو برا اطمینان چند روز بعد بری

خدایا شکرت
فدات شم عزیزم تو تاپیک اخرم بیبی چک زدم مارک مدیکوره اونم ببین زیر ۳۰ ثانیه هاله انداخت من زیاد این ...

خداروشکر. خیلی دلم میخواس منم دو مرحله ای انتقال میدادم ولی جهاد گف ما اعتقادی نداریم  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مبارکه من تجربه ندارم ولی فکر کنم بالای ۵۰۰ باشه

مرسی گلم شما هم بیبی زدی مثبت شد درسته؟

نمی دونم. ولی امکان دوقلویی داری چون ۳ تا انتقال دادی یکم مواظب باش حرکات سریع انجام نده توالت فرنگی ...

مرسی عزیزم دعا کن برام