2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046234 بازدید | 684505 پست
سلام عزیزم شما کجا هیسترو کردی؟ روز چند سیکل انجام میدن من هیچ اطلاعاتی ندارم  بچه ها میش ...

از ساعت ۱۲ شب قبلش هیچی نمیخوری بعد فردا میبرن بیهوشت میکنن به هوش میایی کمی درد پری داری و بعد کیکو ابمیوه میخوری و تر خیصی انتی بیوتیک بهت میدن سره وقت بخور خیلی راحت بود اصلا استرس نداشته باش

عکسش تو تاپیکام هست دو تا پیک آخرم

عزیزم مبارک باشه

شاید شما منو نشناسید ولی من درجریان انتقال هاتون بودم 

دیشب که گفتید میخاید بیبی بزنید از خدا خواستم ایندفعه دلتون رو شاد کنه

خداروشکر که مثبت شد بیبیتون

منم رویان میرم انشالله آذر انتقال دارم

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هم خراش هم اینکه فقط دیگه دو تا جنین دارم و فرصت اخرمه گفتم وضعیت رحمم بررسی بشه که مشکلی نداشته باش ...

پزشکت کیه عزیزم؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
از ساعت ۱۲ شب قبلش هیچی نمیخوری بعد فردا میبرن بیهوشت میکنن به هوش میایی کمی درد پری داری و بعد کیکو ...

ممنون پروانه جان

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سونو مجدد نگفت گفت فردا و پس فردا تکرار کن اصلاع بده 

ایشالله خیره عزیزم

پزشکت کیه عزیزم؟

من تبریزم گلم. دکتر دانایی عملم کرد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عکسش تو تاپیکام هست دو تا پیک آخرم

عزیزم بیزحمت یه توضیح میدی که ایندفعه تو رویان براتون چکارا کردن که سری های قبل نکردن؟

واینکه ایا خودتون چیزخاصی خوردین یا کارخاصی انجام دادید

هزینه انتقال دومرحله ای رو هم بگید ممنون میشم

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
سونو مجدد نگفت گفت فردا و پس فردا تکرار کن اصلاع بده 

عزیزم‌از نظر لوله هات هم بررسی شدی؟

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
وایییی دیدم چه خوشکله با جیگری کم رنگ نگران نباش این مارک بی بی همینه کلا بتای بالا رو کمرنگتر نشون ...

فدات شم عزیزم تو تاپیک اخرم بیبی چک زدم مارک مدیکوره اونم ببین زیر ۳۰ ثانیه هاله انداخت

من زیاد این دفعه استراحت نکردم یعنی کار خونه هم نکردم ولی یه سره هم دراز کش نبودم تو خونه راه میرفتم دراز میکشیدم مینشستم و کتاب میخوندم کلا عادی بودم و همه چیو واگدار کردم بخدا و از امام حسین و حصرت ابوالفضل خواستم حاجتمو بدن.گفتم هر چی خدا بخواد همونه پس استرسم خیلی کم شد

قبل از شروع سیکل ۱۵ کیلو کم کردم وزنمو دیگه کار خاصی نکردم فقط ۱۵ روز قبل انتقال شکممو شبا سیاهدانه میزدم بعد انتقالم تا ۶ روز روزی یه لیوان شیر سویا خوردم 

انتقالمم دومرحله ای بود دفعه اول یه دوروزه سه روز بعد دو تا بلاست.داروهامم پردنیزولون انوکسا شیاف پروژسترون و فولیک اسید

حالا ان شاالله ازمایشم مثبت شه میام کامل مینویسم.

فقط توکل کنید بخدا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
واییی چه جیگریه نگران نباش دختر برو حالشو ببر از اولم هرچی اسمت میومد همش فکر میکردم بارداری انگار ب ...

مرسی عزیزدلم . ان شاالله هر چه زودتر خبر بارداریتو بهمون بدی الهی آمین

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم مبارک باشه شاید شما منو نشناسید ولی من درجریان انتقال هاتون بودم  دیشب که گفتید میخاید ...

سلام عزیزم خیلی لطف کردی از همتون ممنونم واقعا خیلی بهم روحیه میدید 

ان شاالله بحق این ماه عزیز بزودی خبر بارداریتو بهمون بدی

سلام عزیزم خیلی لطف کردی از همتون ممنونم واقعا خیلی بهم روحیه میدید  ان شاالله بحق این ماه عزی ...

سارای عزیزم مبارکت باشه این حس قشنگ

بخدا خیییییلللللییییی خوشحال شدم

الهی دوقلو باشن و نه ماه و بسلامتی بگذرونی دختر

از خوشحاای زیاد بغضم گرفت بخدا

تروخدا با دل پاکت دعام کن

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
عزیزم بیزحمت یه توضیح میدی که ایندفعه تو رویان براتون چکارا کردن که سری های قبل نکردن؟ واینکه ایا خ ...

من دکترم دکتر قاضی بود که از رویان رفت من رفتم زیر نطر دکتر مشایخی 

دکتر پروندمو خوند و گفت آزمایش های ایمنی انعقادی و کاریوتایپ روبده و متوجه شدیم یه کوچولو مشکل ایمنی داشتم یه کم هم انعقادی 

دو دفعه پیش یه بار سیکلم لانگ بود یه بار هم کوتاه با استرادیول

این دفعه سیکلم نچرال بود.دکتر هم چون ۵ تا جنین داشتم پیشنهاد دومرحله ای داد هزینه انتقال فقط بجز دارو و چیزای دیگه شد ۵۵۰۰ بعد انتقال برعکس دفعه های قبل زیاد استراحت نکردم کار خونه نکردم ولی درازکش هم نبودم عادی بودم تا ۶ روز شیر سویا خوردم نشاسته نخوردم چون ببخشید دفعه های قبل همشیبوست میشدم بخاطر نشاسته و مهم تر از همه فقط سپردم بخدا و گفتم اگه خدا بخواد میشه نخواد هم نمیشه استرسم خیلی کم شد خیلی از امام حسین و حضرت ابوالفضل و حضرت علی اصغر خواستم حاجتمو بدن نذر کردم ان شاالله سال دیگه شب حضرت علی اصغر بچه مو ببرم روضه

و کلی نذر های دیگه رو یه کاغذ نوشتم گذاشتم لای قران که یادم نره😊

عزیزم فقط بگو خدا حکیم است کارت رو بسپار به خدا بهترین ها پیش میاد برات 

بازم اگه سوالی داشتی در خدمتم

سارای عزیزم مبارکت باشه این حس قشنگ بخدا خیییییلللللییییی خوشحال شدم الهی دوقلو باشن و نه ماه و بس ...

الهی بگردم عزیزدلم

خیلی ازت ممنونم.دعا کن برام

الهی بحق شیش ماهه امام حسین انتقالت مثبت شه و خدا یه دوقلوی ناز بهت بده نذر کن ان شاالله سال بعد شب حضرت علی اصغر سقاشون کنی و ببریشون مجلس روضه ان شاالله حضرت علی اصغر حاجت دلتو بده