2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046554 بازدید | 684527 پست
بسلامتی عزیزم انشاالله مامان دوتا وروجک شدی

ان شاالله عزیزم خیلی ممنونم

برام دعا کن سه شنبه میرم آزمایش

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ک منفی شدم

چرا عزیزم؟

واسه شما زوده هنوز جنینت سه روزه بود حداقل بزار روز ۱۲ به بعد

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

دوست جونیا 

من رفتم سونو یدونه نی نی دیده شد😍🥺🥰🥰🥰🥰

گفت خیلی ریزه و کوچیکه دوباره دو هفته دیگه بیا سونو 

گفتم خبرشو بدم انرژی پخش کنم تو گروه و انرژی خوباتون هم بیاد سمتم💃💃

واسه همه ی همتون از ته دلم دعا میکنم زود نی نی دار بشین و مامانا هم نی نی هاشونو خدا واستون نگهدار باشه 

این ۹ ماه زیبا رو کنار شما و با شما  میگذرونم اگر قابل بدونین ☺️🌷🌷

نكن خواهر من برو اروم سر جات دراز بكش خواهشا😂😂خيلي برات خوشحالم😍

چیکا جون من شوهرم کرونا گرفت من مجبور شدم بیام خونه مامانم اینجا دستشویی فرنگی ندارن خطرناکه یعنی؟

مبارکککککک باشه ساراجان عزیزم وسه منم دعا کن منمیه روز قبل از شما انتقال دادم.بی بی روز 10 زدم چیزی نشون نداده بود دیگه نمیزنم تا 3شنبه😩

خدایا شکرت در همه حال😍🤲🏻امیددارم بزودی همگی مامان میشیم بگو آمین🤩🤲🏻خدا رو شکر انگار منم دارم باردار میشم بتای اول ۱۵ انتقالم شد579خدایا شکرت😍🌷🙏
اگه مثبت بدرم حداقل هاله مینداخت 

عزیزم غصه نخور دوست من روز ۱۴ بیبی زد منفی بود ۱۵ رفت آزمایش مثبت شد 

ناامید نشو

عزیزم منم دیروز رفتم سونو ساک بارداری نبود 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

چند هفته ای تبسم؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام بچه ها این بیبی چک صبح منه کلا مارک بیبی چک یه جوری بود که دیر رنگ میداد حتی خط سی هم دیر افتاد ...

وای عزیزم مبارکت باشه ،الهی به سلامتی و دل خوش❤💙🧡💗💞❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
دوست جونیا  من رفتم سونو یدونه نی نی دیده شد😍🥺🥰🥰🥰🥰 گفت خیلی ریزه و کوچیکه دوباره دو هفت ...

مبارکه عزیزم

انشاالله بسلامتی در اغوشش بگیری

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
وای عزیزم مبارکت باشه ،الهی به سلامتی و دل خوش❤💙🧡💗💞❤

سلام نیلوجون

مرسی عزیزم.ان شاالله قسمت شما.دعا کن برام سه شنبه میرم آزمایش دعا کن اونم مثبت باشه

دوست جونیا  من رفتم سونو یدونه نی نی دیده شد😍🥺🥰🥰🥰🥰 گفت خیلی ریزه و کوچیکه دوباره دو هفت ...

به به چه روز پر انرژي شروع شد خدااااروشكر عززززيزدلم😍❤️

خداياشكرت....❤️ 
مبارکککککک باشه ساراجان عزیزم وسه منم دعا کن منمیه روز قبل از شما انتقال دادم.بی بی روز 10 زدم چیزی ...

بستگی به روز لانه گزینی داره اخه 

و چند روزه بودن جنین که برای بعضی ها زودتر رو بی بی نشون میده 

استرس ندین به خودتون یه کوچولو تحمل کنین تا روز ۱۴ تست بدین