2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046464 بازدید | 684513 پست
۶

سونوی واژینال بود؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان،من آزمایش قبل از پانکچر انجام دادم متوجه شدم تیروییدم کم کاره رنج آزمایشگاه تا ۶ هست ولی ...

عزیزم فقط نصف قرص گفت؟ 

من نزدیک ده سالی میشه نصف میخورم اما اوایل بارداریم که به 5/5 رسید یعنی ماکزیمم مرز دکتر غددم گفت کاملش رو بخورم.... 

کاش با یه دکتر غدد ویزیت بشی.... 

اگه تهرانی شهراد دکتر خوبیه.... 

دکتر زنان من می‌گفت قبل انتقال ترجیحا باید زیر ۲ باشه.... 

بازم یه مشورتی بکن برا شما خیلی بالاست..... 

حتما پایین بیار بعد وارد سیکل شو اصلا عجله نکن.... 

ببین عزیزم سه ماه اول بارداری جور غده تیروئید جنین رو مادر میکشه پس خیلی مهمه که کم کار نباشه.... 

یا لب مرز نباشه که بتونه از پسش بر بیاد.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سونوی واژینال بود؟

آناجون میدونین هر روز فولیکول چقد رشد داره؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دوستان من دیگه نمیخوام ازمایشامو تکرار کن داروهامو قطع میکنم پری بشم  اگ قرار بود بتا بالا باش ...

عزيزم ميدونم ناراحتي ولي صبوري كن، آزمايشتو تكرار كن. به دوستم گفتن قلبش تشكيل نشده برو سقط، ولي نرفت، بعد از چند روز باز رفت سونو ديد قلب داشت. خودتو نباز و قوي باش

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزیزم من به شرایطت اشراف ندارم اما در کل به نظرم شرایطت جوری نیست آنقدر ناامید باشی.....  پروس ...

سلام انا جون من تو سیکل بلند انتقالمم بهم امپول برایه خاموشی تخمدان بهم داد روز ۲۱ سیکلم حالا از ۵شنبخ زدم روی تخمدانام شدید درد میکنه یعنی وقتی دست میمالم نه محکم درد میگیره طبیعیه خیلی نگرانم

همه جا جنین شناسی که جنینارو میاره آقاس؟

بستگی داره جنین شناس مرکز آقا باشه یا خانم.... 

متلا من انتقال اولم ابن سینا بود و جنین شناس خانم بود.... 

ولی دو انتقال بعدیم آبان بود و اون زمان دو جنین شناسش آقا بود که دو تا انتقال من باهاشون بود.... 

عزیزم من به شرایطت اشراف ندارم اما در کل به نظرم شرایطت جوری نیست آنقدر ناامید باشی.....  پروس ...

سلام ممنون که جواب دادی درجریان پروسه درمانت بارداریت هستم خداروشکر گه جواب گرفتی راستش دکترم خیلی امید بهم نمیده اصلا وقت نمیزاره همین بیشتر نگرانم کرده امکان رفتن جای دیگه ام ندارم دیگه نمیدونم چیکار کنم 

سلام اناجون یه سوال میگم من ازپماد زینک اکساید واسه زیر بغلم استفاده میکنم بخاطر بوی عرق،ضرری واسه نی نیام نداره؟

@تورک_آنا    

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
بستگی داره جنین شناس مرکز آقا باشه یا خانم....  متلا من انتقال اولم ابن سینا بود و جنین شناس خ ...

هر مرکز ی جنین شناس داره؟ منظورم اینه که زنگ بزنم بپرسم از هر مرکزی میتونم بفهمم موقع انتقال اقاس یا خانم؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام. من. میخام جز این گروه باشم لطفا اگر کسی هست راهنمایی کنه

عزیزم اینجا خونه خودته.... 

اجازه نمیخواد..... 

اینجا هر کی بتونه بهت کمک کنه مطمئن باش دریغ نمیکنه.... 

من دو بار ای یو ناموفق داشتم ی بار انتقال جنین منفی و الان دو تا جنین فریز دارم ب خاطر مایع داخل رحم ...

عزیزم انشالله بهترینا منتظرته..... 

چیا و بررسی کردن برات؟