2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046262 بازدید | 684508 پست
ان شاالله که مثبت میشی من بار سومم میترسم بیبی بزنم ازبس منفی دیدم می خوام یه سره برم آزمایش

انشاالله مثبتی گلم منم برات 20سوره کوثر میخونم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم خیلی خیلی ممنونم ازتون من اگر بشه آزاد میرم میدم یا اینکه میرم پیش دکتر دیگه ای برام تو د ...

بهترین کارو میکنی عزیزم..... 

بعد اگه دیدی مشکلی داری دنبال دکتری میری که به این مشکلات اشراف داره و تو این زمینه خبرست..... 

انشالله بهترینا منتظرته..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انشاالله مثبتی گلم منم برات 20سوره کوثر میخونم

خیلی لطف میکنی عزیزم

الهی خدا یه دوقلوی ناز بهت بده

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم به نظرم رو کیفیت تخمک‌ها بی تاثیر نیست.....  البته نمیدونم درسته یا نه اما دو دو تا چهار ...

عزیزم من تخمک اهدایی گرفتم و ازون لحاظ مشکلی نداره.فقط چون تو سیکل انتقالم پیش خودم میگم شاید باعث لخته شدن و غلظت خون بشه که با انوکسا و ا اس ا قابل حله فک کنم

و در بارداری خب جنین مقداری از چربی خون مادر رو تغذیه میکنه

درسته؟نظرت چیه راجب این تفاسیر من😂؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
گلی من اصلا پانکچر نکردم ...هنوز یه دونه دارو هم نخوردم ...۲۸سالمه ....منم قبل از این ازمایش نصف شب ...

نه عزیزم اصلا خودت رو نگران نکن.تفاوت کیت ها هم هست.الایزا از همه دقیق تره.ولی غذای چرب موثره مثلا روزی که میری آزمایش اگر کله پاچه خورده باشی بالاتر نشون میده.چون هورمون محلول در چربی هستش

فقط یه چیزی عزیزم من دو سال پیش باردار شدم تا هفته ۱۸ همه چی خوب پیش رفت مشکلی نداشتم فقط چون جنینم ...

عزیزم من مورد دیدم که بارداری اولشون موفقیت آمیز بوده اما بعدا مشکل انعقادی شون رو شده..... 

به نظرم انجام بدین خیالتون راحتتره لااقل بررسی کردین..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
میترسم آزم منفی باشه پس بیوفتم باز بی بی بزنم امادگی دارم من تو 11سال نازاییم یک بارم بی بی نزدم

عزیزم باز هر جور صلاح میدونی..... 

اما من شخصا میگم اگه خدای نکرده منفی بشه آزت نهایتش اینه اونجا زیاد ناراحت میشی..... 

اما اگه بی بی منفی بشه و اما باردار باشی تا بری آز خدا میدونه چه قدر استرس الکی بهت وارد میشه..... 

حتی ممکنه به سرت ب نه داروهاتو قطع کنی..... 

مورد اینجوری کم ندیدم برا همین میگم به استرس‌ نمی ارزه..... 

باز هر جور صلاح میدونی..... 

عزیزم من تخمک اهدایی گرفتم و ازون لحاظ مشکلی نداره.فقط چون تو سیکل انتقالم پیش خودم میگم شاید باعث ل ...

آهان از بابت تخمک بله نقشی نداره..... 

اما خوب بهتره لااقل من بعد مراعات کنی..... 

برا سلامتی خودتم خوبه..... 

عزیزم من مورد دیدم که بارداری اولشون موفقیت آمیز بوده اما بعدا مشکل انعقادی شون رو شده.....  ب ...

آنا جان یه سوال ....خواهرم باردار هست ...۵روزه که بی بی چک مثبت شده ...۲روز قبل از بی بی چک موهاش رو دکلره کرد ورنگ زد وخط چشم داعمی هم زد 

نمیدونسته که باردارهست 

چقدر میتونه تاثیر داشته باشه؟خیلی نگرانه