2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046334 بازدید | 684509 پست
يك ربع اينا شد فكر كنم

پس چرا میگن ۲۰ تا ۳۰ دقیقه طول میکشه،،واسه من زیر ۱۰ دقیقه شد

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
پس چرا میگن ۲۰ تا ۳۰ دقیقه طول میکشه،،واسه من زیر ۱۰ دقیقه شد

خب بستگي به دكترشم داره اخه من اينهمه سونو رفتم هيچكدوم به اندازه سونويي كه ديروز رفتم طول نكشيد ٢٠ دقيقه فقط داشت دستگاهو ميچرخوند مهم اينه همه چيزو با دقت ببينن تايمش مهم نيست گلي. الكي دستگاه رو بچرخونن فايده نداره كه. جنسيتشونو نگفت؟😍😍

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب بستگي به دكترشم داره اخه من اينهمه سونو رفتم هيچكدوم به اندازه سونويي كه ديروز رفتم طول نكشيد ٢٠ ...

چه میدونم والا😅گفتم نکنه کارش خوب نیست

نه نگفت من خجالت کشیدم بپرسم😂

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

دوستان میشه زینبی بابا رو زیر این پست تگ کنین... یا هرکدوم از دوستان که اطلاعی دارن

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
ممکنه که تو بیضه هم نباشه 😥

بله در اون صورت از اسپرم اهدایی استفاده میشه انشاالله که هست توکل بخدا همسرتون وارکسول دارن؟؟

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
خانمایی که سونو ان تی رفتین واسه شما چقد طول کشید سونو انجام بشه؟

8دقیقه

بستگی به طرز قرار گرفتن بچه داره چون باید درست خوابیده باشند اگه درست باشه دیگه زمان زیادی نمیبره

ولی تو پیج نیلو دیدم یکی صبح تا شب تو سونوگرافی بوده چون بچه درست نمیخوابیده

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
چه میدونم والا😅گفتم نکنه کارش خوب نیست نه نگفت من خجالت کشیدم بپرسم😂

مهم عدد ان تي و ديده شدن ان بي هستش. جزييات بيشترو تو انومالي بررسي ميكنن عزيزم نگران نباش😘

خداياشكرت....❤️ 
8دقیقه بستگی به طرز قرار گرفتن بچه داره چون باید درست خوابیده باشند اگه درست باشه دیگه زمان زیادی ن ...

اها پس خوبه نگران بودم گفتم نکنه جایی که رفتم سونو خوب نبوده😇😇😇

مهم عدد ان تي و ديده شدن ان بي هستش. جزييات بيشترو تو انومالي بررسي ميكنن عزيزم نگران نباش😘

انومالی چیه دیگه؟؟استرس اینم باید بکشیم🤣🤣

ممنون نازنین جون از حرفای مثبت و خوبت. من سه بار بیوپسی دیواره رحم بعد هر دوره انتی بیوتیک انجام دا ...

خداروشكر عزيزم اينا همه مثبته و خيلي ميتونه بهتون كمك كنه چون همين سرم ها جلوي عملكرد اشتباه ايمني بدن رو ميگيره.من دلم روشنه و ايشالله شما از همين انتقال جواب مثبت ميگيري

خسته نباشي😂😂بين ١٨ تا ٢٢ هفته بايد انجام بدي دوباره سونو و ازمايش

ای خداااا فکر کردم تمومه 😅تا اینجا که خدا کمکمون کرده از این به بعدم ایشالله کمک میده 🤲🤲🤲