2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046556 بازدید | 684527 پست
عجیبه ....میگم روتینش اینجوری نیست که در عرض ۹ماه ایقد بیاد پایین؟ مال منم ۱/۹هست یکسال قبل ...نگرا ...

من پریود هم ریخت باز گفت برو تکرار کن آزمایش های هورمونی من پارسال برج 9همه آزمایش های هورمونی م عالی عالی عالی نیاز ب یه قرص نداشتم ..الان اینجور شده ..من شب قبلش با شوهرم دعوا کردم استرس شدید داشتم تا صبح نخوابیدم..میگن آزمایش هورمونی باید ریلکس ریلکس باشی راحت شب قبلش بخوابی ولی من داغ ون بودم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه روز چهارم دوتا سه روزه

انشاالله که لانه گزینه .منم دارم استرادیول میخورم ولی اینجور نیستم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
من پریود هم ریخت باز گفت برو تکرار کن آزمایش های هورمونی من پارسال برج 9همه آزمایش های هورمونی م عال ...

باز تکرار کن 

منم پریودم کم شده 

سر ساعت میشم اما به جای ۷روز ۳روز میشم ...حجم خونریزیم کم شده 

بخاطر همین خیلی نگرانم 

من بعضی وقتا چنان درد پریود میگیره یه دفعه میگم الان میشم آخه دیروز هم موعدم بود میگم حتما نشده باز ...

نه خوب عزیزم درد پریودی که میتونه از نشانه های لانه گزینی باشه 

من که هیچ علایمی ندارم فقط زیر دلم یه جوریه یه کم سفته فقط همین 

توکل به خداایشالله مثبت باشیم فکرکنم انوکسان روال آخرا باید بزنیم 

باز تکرار کن  منم پریودم کم شده  سر ساعت میشم اما به جای ۷روز ۳روز میشم ...حجم خونریزیم ...

من بعد عمل بینی ک داشتم 5ماه پیش اثرات بی هوشی خیلی بد ضربه ب پریودیم زد ..چن ماه اول کم خون میومد در حد سه روز تیرماه 20روز طول کشید خونریزی طولانی مرداد یکم بهتر شدم ..بعد عمل بینی هم ریخت هورمونام

من بعد عمل بینی ک داشتم 5ماه پیش اثرات بی هوشی خیلی بد ضربه ب پریودیم زد ..چن ماه اول کم خون میومد د ...

فکر نکنم ربطی به بینی داشته باشه 

شماهم اولش یهو کم پریود میشدی در حد سه روز؟

من الان یکساله پریودام از ۷روز شده ۳روز 

میترسم یهو ذخیرم افت کنه

دوستان من سونوم رو میفرستم اگه کسی میتونه کمکم کنه آخه فک کنم رشد جنینم خیلی کمه 16 مرداد ساکش 6.5 میلی بود. 26 مرداد ساکش 10 میلی بود

البته سونو اول پیش دکتر خودم بود اما این یکی مجبور شدم شهر خودم انجام بدم

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین