2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست

سلام دوستان من با وجود ی امپول و روزی ۲ تا استرادیول و س تا دوفاستون و ۳ تا شیاف درد پریم زیاد شده 

اگ جنینی در کار نبود الان باید پری میشدم یا این داروها نمیزارن پری بیاد ۱۰ روز ازموعدم گذشته

آره گلم من همیشه با این شماره تماس میگیرم .البته فکر کنم روزهای تعطیل جوابگو نباشن .به همه سوالاتم ه ...

چه خوبه که جواب میدن ممنون عزیزم از راهنمایت انشاالله خودتم بتای تپل داشته باشی 😍 با کی انتقال دادید؟ 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه خوبه که جواب میدن ممنون عزیزم از راهنمایت انشاالله خودتم بتای تپل داشته باشی 😍 با کی انتقال دادی ...

مرسی گلم .دکتر حافظی انتقال داد

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
شما چ زود رفتی سونو منم ۶ مرداد انتقال دادم ک قراره شنبه برم چند هفته زد توروگلم

آره عزیزم بنظرم زود بود اما دکترم گفت برم، من اصلا نمیدونم سن جنین رو جه جوری حساب میکنن،راستی شما هم مثل من استرس داری یا نه?من هر روز دعا میکنم بمونه برام

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...
بله باهم بود انتقالمون روز ۲ و ۳ و ۴ درد پریودی شدید داشتم الان دردا میاد میره البته دنبال علائم نیس ...

عزیزم منم هیچ علایمی ندارم یه موقع هایی خیلی کم زیر دلم میگیره 

همین منم از بی بی چک بدم میاد انشالله سه شنبه میرم آزمایش 

شماازمایشت کیه؟؟

مرسی گلم .دکتر حافظی انتقال داد

منم دکترم دکتر شیواس انشاالله همه چی خوب پیش بره و بتای عالی داشته باشی عزیزم 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
آره عزیزم بنظرم زود بود اما دکترم گفت برم، من اصلا نمیدونم سن جنین رو جه جوری حساب میکنن،راستی شما ه ...

وای ازمن خبر نداری من روز ۱۸ صبح ازخواب بیدار شدم دیدم خون ریزی دارم میکنم دو عرض دو س ساعت ۱۰ قطره کاملا خونی مثل پری ازم اومد شیاف و امپول زدم ک قطع شد دیگه بعد اون نمیدونی زندگی برام شده جهنم شنبه وقت سونو دارم نمیدونم چی در انتظارمه شنبه روز مرگ و زندگی منه 

گلم ب نظرت من چرا خون ریزی کردم البته دوروز قبلش لک قهوه ای صورتی داشتم ک روز قبل خون ریزی مجبور شدم از ساختمون س طبقه ازپله برم بالا و فرداش اینطوری شدم 

آره عزیزم بنظرم زود بود اما دکترم گفت برم، من اصلا نمیدونم سن جنین رو جه جوری حساب میکنن،راستی شما ه ...

من زیر شکمم درد میگیره و سفت شده تو چی و گاهی هم تخمدانام تیر خفیف تو الان چیه علایمت

سلام طوطیا جون  شما و نی نی خوبین؟ فعلا هیچی همین روزا برا شروع سیکل میرم تهران پریود سوم بع ...

فدات عزیزم ما هم خوبیم شکر

انشاالله این آخرین انتقالت باشه عزیزم و همه چیز به خوبی واست پیش بره و صاحب نی نی های ناز بشی 

پس این ماه حسابی خودتو تقویت کن 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم منم هیچ علایمی ندارم یه موقع هایی خیلی کم زیر دلم میگیره  همین منم از بی بی چک بدم میاد ...

من حس میکنم باز هم منفی میشه نمی دونم چرا

من پنج شنبه.جنیناتون بلاست بودن؟

من از بس بیبی چک منفی دیدم میترسم گفتم شاید چهارشنبه که روز قبل آزمایشمه یه بیبی بزنم که اگه منفی بود آماده بشم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من حس میکنم باز هم منفی میشه نمی دونم چرا من پنج شنبه.جنیناتون بلاست بودن؟ من از بس بیبی چک منفی د ...

دلارام جان منم انتقال پنجممه، ۳ شهریور آز دارم، به قول شما اینقد بی بی منفی دیدم دیگه جنبه دیدنشو ندارم 😶

این بار هیسترو با خراش شدم، پی آر پی هم برام انجام داد، 

دلارام جان منم انتقال پنجممه، ۳ شهریور آز دارم، به قول شما اینقد بی بی منفی دیدم دیگه جنبه دیدنشو ند ...

ان شاالله این بار مثبت میشی بحق همین شب عزیز

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍