2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046476 بازدید | 684514 پست
بنظر من اگه سونو شدی بگو جفت هاتم بررسی کنه چون دکترم من گفت علت خونریزی و هماتومت جفت پایینته  ...

نمیدونم چرا تو سونو ان تی نگفت،،فقط طول سرویکس زده بود۴۲،،اره برم ایشالله سالم باشن حتما میگم بررسی کنن،

فقط وقتی میرم دستشویی یه کم خون میاد اونم خیلی معذرت میخام اخر ادرارم رنگشم قهوه ای مثله خونه چرکی

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
نمیدونم چرا تو سونو ان تی نگفت،،فقط طول سرویکس زده بود۴۲،،اره برم ایشالله سالم باشن حتما میگم بررسی ...

اون اشکال نداره خونهای مونده اس داره دفع میشه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون اشکال نداره خونهای مونده اس داره دفع میشه

توکل بخدا عزیزم ممنون که جواب دادی

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
مرسی گلم .فرزی جون دو مرحله ای کنسل شد .انتقال اول انجام نشد .فکر کنم جنین که میخواستن ۳ روزه انتقال ...

چقدر خوب خداروشکر بلاست شدن😍😍

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
راستی برای شما هم روزی یه دونه پروژسترون نوشتن ؟

اره عزیزم روزی یه دونه آمپول داشتم

پنج روز قبل از انتقال پروژسترون زدی؟

برا من دو روز قبل پروژسترون شروع کردن و بعدش اینجا فهمیدم طبق سن جنین پروژسترون میدن

من جنینام سه روزه بودن احتمالا دکتر اشتباه کرده بود

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم خوبی  چه خبرا چیکار کردی؟؟

سلام طوطیا جون

شما و نی نی خوبین؟

فعلا هیچی همین روزا برا شروع سیکل میرم تهران

پریود سوم بعد از انتقالم یک هفته تاخیر داشت خیلی خیلی اذیت شدم تهوع، سردرد، معده درد داشتم سه روز نتونستم چیزی بخورم بی جون افتاده بودم درد می کشیدم

همش به فکر مریزای کرونایی بودم واقعا سخته

اصفهان دکتر رفتم گفت هیچ مشکلی نداری فقط پروژسترونت کم شده باید از ۱۵ سیکل قرص پروژسترون بخوری که بهش گفتم قصد دارم برم تهران و سیکلمو شروع کنم گفت پس دیگه قرص نخور

اره عزیزم روزی یه دونه آمپول داشتم پنج روز قبل از انتقال پروژسترون زدی؟ برا من دو روز قبل پروژسترو ...

آره عزیزم از ۵ روز قبل زدم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اره عزیزم روزی یه دونه آمپول داشتم پنج روز قبل از انتقال پروژسترون زدی؟ برا من دو روز قبل پروژسترو ...

درسته باید از ۳ روز قبل میزدی.احتمالا کارشناس اشتباه کرده

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

سلام دوستان

خواستم بدونم قبل از عمل پانکچر نباید فعالیت داشته باشیم؟

دو روز دیگه باید عمل بشم ولی دیشب یکم کار کردم و فعالیت داشتم از دیشب پهلو درد و شکم دردم بیشتر شده میترسم تخمک‌ها آزاد شده باشن

البته ۴ تا آمپول اورگالترون هم برای آزاد نشدنشون زدم

سلام یکی هست جواب من بده لطفا 

من 4سال منتظر بچه م 

آزمایش ها سونوگرافی ها عکس رنگی همه چی عالی بود تو سه سال ک انجام دادم 

آزمایش سوم قاعدگی برج 9پارسال انجام دادم همش عالی عالی ذخیره تخمدانم خوب بود 

چن روز پیش رفتم باز آزمایش هورمونی انجام دادم داغون داغون شدم ذخیره تخمدانم 41صدم 

ینی میشه انقدر بیاد پایین ؟؟هنوز یکسال نشده برج 9میشه یکسال 

بقیه جواب ازمایش ها خراب 

باورم نمیشه همش دارم گریه میکنم بچه ها 

ذخیره تخمدان آنقدر زود میاد پایین؟؟؟29سالمه بچه ها 

خیلی ناراحتم خیلی 

سلام یکی هست جواب من بده لطفا  من 4سال منتظر بچه م  آزمایش ها سونوگرافی ها عکس رنگ ...

سلام گریه نکن عزیزم چیزی که شده. باید ازمایشگاهای مراکز ناباروری بری از بدی یا جاهای معتبر شاید اون اولی رنجش فرق داشته

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام دوستان خواستم بدونم قبل از عمل پانکچر نباید فعالیت داشته باشیم؟ دو روز دیگه باید عمل بشم ولی ...

عزیزم تخمکا ازاد نمیشن خیلت راحت ولی چون دارو میخوری تخمدان ها ت بزرگ میشن کمی ونباید کار سنگین کنی تا بهشون فشار نیاد استراحت کن جارو برقی اینام نکش به خاطره فعالیتته نه به خاطره ازاد شدن تخمک