2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046464 بازدید | 684513 پست
اره همه ازش تعریف میکنن،تو این شبها برای همه منتظرا دعا کن که سال دیگه این موقع همه بچه هامون صحیح و ...

انشالا اگر قابل باشم . توکل کنین به خدا . منم پارسال این روزها روزهای سختی بود برام . تک تک بچه های اینجارو درک میکنم . واقعا ناباروری سخته و آزمایش ناخواسته است من خودم خیلی آسیب دیدم چه روحی چه جسمی . انشالا سال دیگه این موقع نی نی تو بغلتون باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا نمیدونم  منشیشه ماماشه  بشدت بد اخلاقه انگار دعوا داره با آدم منم راضی نبودم روز پا ...

ماماشه من از ابن سینا بهم زنگ زدن بعد منفی شدنم  بهشون گفتم مامای طرازی خیلی وحشیه همه چی رو گفتم. کلا من از خود مرکز رضایت نداشتم چیه همش استرس.حالا اگه بری بیمارستان دیگه ای قشنگ فرقش رو متوجه میشید من عرفان رفتم هر چی از خوبیش بگم کم گفتم‌

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نگران نباش تمنا جونم‌. قبلش تست میگیرن ازت یا نه؟ اون کاربر انتقال داده بود بعدش گرفت و رفت بیمارستا ...

سلام سارا جانم..نهههه تست نمیگیرن🙆🙆🙆😟نمیدونم واقعا قراره چی پیش بیااادددد😢

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
سلام سارا جانم..نهههه تست نمیگیرن🙆🙆🙆😟نمیدونم واقعا قراره چی پیش بیااادددد😢

اگه تست نمیگیرن پس نگران نباش برو انتقال بده مطمین باش اگه ضرر داشت میگفتن انتقال نمیدیم و حتما تست میگرفتن. آب نمک قرقره کن گرمی بخور و خوب استراحت کن. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم سپتوم داشتی برات برداشتن منم سپتوم داشتم برا من ۲ سانت بود ک شهزیور ۹۷ هیسترو شدم و برداشتن

پس چه جوری پرستار گفت هیچی نداشته رحمت یه نمونه از جداره ی رحمت برداشتن دادن از مایشگاه 

ببخشید ولی این سپتوم بدخیم اینا نیست دیروز گفتن دادن ازمایش نگران شدم

سلام دوستان. توروخدا اگر اطلاعي دارين كمكم كنيد😓 من هفته اينده تخمك كشي دارم. تست كروناي من و همسر ...

ببخشید نگرانت میکنم ولی تو مرکز ما اگه تست مثبت باشه انجام نمیدن ومیگن کرونام روی اسپرم تاثیر میزاره فقط شنیدم ولی نمیدونم درسته یا نه مواظب خودتون باشید