2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046257 بازدید | 684508 پست

سلام خانم ها و دوستان هم دردم امیدوارم خدا به حق صاحب  این شبها و به حق امام حسین و اولادش حاجت همه رو بده تا سال دیگه همه بچه هامونو ببریم شیرخوارگان تا بیمه امام زمان بشن 

الهی همه مامانا زایمان خوبی داشته باشن و بچه هاشون سالم بیاد بغلشون 

الهی دامن همه سبز بشه صدقه سر شماها منم نی نی بیاد توی دلم با این انتقال 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
سلام خانما، میگم فرق شیاف سیکلوژست و فرتیژست چیه؟ من همیشه فرتیژست استفاده می‌کردم دکترمم یادش رفته ...

سیکلوژست خارجی

از کجا خریدی؟میشه ادرس بدی بی زحمت

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزان اومدم فقط بگم به حق این شبای عزیز به حق دست بریده ابوالفضل به حق ۶ماهه امام حسین انشالله همه اعضا تک به تک اول از همه دوستان عزیزم اخرازهمه من حقیر هرحاجتی دارید حاجتروا باشید 

اگه تواین شبا دلتون شکست اگه اشکی برای امام حسین ریختید همه مریضا همه حاجتمندا همه جوونارو که یادکردید منم دعا کنین التماس دعای مخصوص دارم دوستان مهربونم😭😭😭🙏🙏🙏

سلام گلم، ممنون، تو خوبی؟ کوالی رو که دکتر قبلیم بهم داده بود، تموم شد دیگه نخریدم، دکتر مددی هم فقط ...

منم خوبم خدا رو شکر من تهوع ندارم 

دوس دارم زودتر برم ان تی خیالم راحت بشه 

منم هنوز خونه مامانم هستم این وروجکا از خونه و شوهر جدامون کرده

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
والا دکتر طرازی میگفت دارن دکتر جنتی میگفت ندارن . خودمم آخرش نفهمیدم . ولی مورفولوژی یک و فقط یک در ...

خداروشکر هر چیز بود گذشت و الان مامان شدید.خدا پسرتون رو براتون حفظ کنه عزیزم.

منم خوبم خدا رو شکر من تهوع ندارم  دوس دارم زودتر برم ان تی خیالم راحت بشه  منم هنوز خون ...

خیلی خوبه که تهوع نداری  آره واقعا، تا چشم بزاری هفته دیگه میاد میری ان تی و انشاءالله همه چی خوبه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام دوستان من هفته ۷ بارداری هستم الان سه روزه که حالم بهم می خوره و تقریبا کل روز رو بی حال و کسل ...

هامنم اول بارداری اینجوری بودم.دلم میخاست بخابم همش

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
@زینبی_بابا       سلام عزیزم خوبی...بانو جان ی سوال..من امروز رفتم سونو قبل از ...

سلام عزیزم خوبی ؟ببین یادم نیست جواب سوالتون رو گفتم یا نه 

اگر تکراری شد ببخشید

همون صحبت های دکتر انتقال جنین رو انجام بده نیازی نیست مکمل زیادی خاطرت جمع