2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست

بچه ها هفته پیش سه شنبه قلب بچه رو دیدم گفتن ۶ هفته و ۲ روز 

امروز دوباره همینجوری رفتم سونو که قلب جنین نمی زد 

اندازشم از هفته پیش یک میل بیشتر رشد نکرده 

دیگه طاقتم تموم شده

با این بار شد سقط برای بار پنجم

حالم از این زندگی به هم میخوره

همچنين مهربونم والله من حساب كردم تا اون روز ميشم ٣٨ هفته و ٤ روز معمولا دوقلوهارو ٣٧ هفته زايمان مي ...

من عزیزم دوست دارم پیش دکتر خودم زایمان کنم .تو بیمارستان لاله.ولی هزینش خیلی زیاده فک کنم چیزی حدود ۱۵ تا ۲۰ بشه.نمیدونم چکار کنم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همچنين مهربونم والله من حساب كردم تا اون روز ميشم ٣٨ هفته و ٤ روز معمولا دوقلوهارو ٣٧ هفته زايمان مي ...

یه چیز دیگه هم باید حواسمون باشه اونم دستگاه nicu هست.هزینشم خیلی بالاست .انشاالله که به موقع بیان و نیازی به این نباشه. ولی بالاخره باید تو فکرش باشیم.راستی چیکا جون تو الان وارد ۷ ماه شدی درسته؟الان دقیقه چند هفته هستی؟

سلام میگم علائم چند روز بعد انتقال شروع میشه

عزیزم من دوبار انتقالای قبلیم یه بار بی علامت بودم یه بار با کلی علائم ولی هر دوبار منفی علائم معمولا بعد مثبت شدن آزمایش میاد دنبال علائم نباش فقط استرس میده 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام بچه هااا خوبین همگی...میگم شما آمپول پروژسترون رو چ جوری استفاده میکردین؟؟؟؟همش میرفتین درمانگا ...

من هم همسرم میزنه اصلا کسی هم بهش یاد نداد من شنیده بودم باید باسنو ۴قسمت کنی خارجی ترین قسمت بزنی اونم زد یاد گرفت به همین سادگی

بارداری به سلامتی؟والا این مدت این قدر مشکل پیدا کردم گفتم اینم خطرناکه حتما از دکترم پرسیدم چیزی نگ ...

پسرم به دنیا اومده و الان ۴ ماهشه شکر خدا . انشالا شما هم به زودی باردار میشی❤

ممنون عزيزم همسرتون مشكلي نداشتن؟

والا دکتر طرازی میگفت دارن دکتر جنتی میگفت ندارن . خودمم آخرش نفهمیدم . ولی مورفولوژی یک و فقط یک درصد اسپرم نرمال ۹۹ درصد آنرمال زده بود . من که آخرش نفهمیدم مشکل هست یا نه . دی اف آی فکر کنم ۱۵ درصد بود . سرعت اسپرم هم خوب نبود نمیدونم چرا جنتی میگفت مشکلی نیست با این حال به زور یه دوره کوتاه دارو خورده

بچه ها هفته پیش سه شنبه قلب بچه رو دیدم گفتن ۶ هفته و ۲ روز  امروز دوباره همینجوری رفتم سونو ک ...

عزیزم‌واقعا متاسفم

انوکسا میزدی؟

مشکل ایمنی انعقادی نداری؟

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
والا دکتر طرازی میگفت دارن دکتر جنتی میگفت ندارن . خودمم آخرش نفهمیدم . ولی مورفولوژی یک و فقط یک در ...

عزیزم خدارو شکر نتیجه گرفتی . داروهاتون چی بود قبل پانکچر . لطف میکنی بگی 

خدای من خدای معجزه هاست . 

@زینبی_بابا    

سلام عزیزم . خوبی ؟ 

بالاخره پس از کش و قوسهای فراوان علت شیرنخوردن پسرم مشخص شد . دیروز جواب آزمایششو گرفتیم . عدم تحمل لاکتوز . خدا لعنت کنه هرچی پزشک بیسواد و سهمیه ای که وقتی پسرم یک ماهش بود به پزشکش علائم رو گفتم گفت چون شیرمادر نمیخوره و شیر خشکه اینه . پیش فوق تخصص گوارش کودکان بردمش گفت هیچ مشکلی نیست و قطره استامینوفن داد باورت میشه پزشک انقدر گاااااوووو . پسرم رسید به ۴ ماهگی و کلا شیر نخورد پیش چندتا پزشک ویزیت آنلاین شد همه گفتن چیزی نیست 🙄 . پیش دکتر مقدادی ویزیت آنلاین گرفتم تا علائم و گفتم گفت هرچی سریع تر آزمایش بده و جوابشو برام بفرست و تشخیصی که اول دادن کاملا درست بود . پسرم حساسیت به لاکتوز داره . دلپیچه فقط تو خواب شبش . دفع سریع حین شیر خوردن یا بلافاصله بعد از شیرخوردن علائم پسرم بود . اگه مادری با این مشکل من رو به رو شد میتونه این باشه . خدا لعنت کنه هر چی دکتر بیسواده پسرم ۴ ماه اذیت شد 😔😔😔

@زینبی_بابا‍ 

عزیزم خدارو شکر نتیجه گرفتی . داروهاتون چی بود قبل پانکچر . لطف میکنی بگی 

من هفت ماه داروهای مکمل رو مصرف کردم . ولی داروهای پانکچرم الان یادم نیست چیا بود فقط ایرانی نبودن چون از اول تاکید کردم روش که نمیخوام داروی ایرانی باشه