2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046393 بازدید | 684511 پست
نه همون روز خود دکتر برات موقع انتقال میزاره مثل من انتقالم ۹ بود پرستار گفت ۹ شب دوباره بزار همین ط ...

مرسی عزیزم داروهای منم زمان بندیش همینجوریه فقط من انوکسا ندارم ب جاش فراگمین دارم 

Hcgشما هم دور ناف بود ؟؟

عزیزم شیافتو قبل از انتقال گذاشتی یا بعدش چه ساعتی از روز شیافتو میزاری  

فقط عزیزم فردا که اومدی خونه قشنگ تا ۵ روز استراحت کن بعد زیر باسنت یه بالش بزار تو خونه همون یه روز اول طوری که بدنت از سرت یکم بالا تر باشه اگه میتونی مربا به هم هر روز بخور من تا روز پنجم می خوردم تا ۵ روزم نشاسته گندم تو اب حل میکردم و می خوردم  من کامل استراحت کردم نماز هم نشسته می خوندم ناهار بعد انتقال و شام هم ماکارونی با رب خیلی کم خوردم اینارو انجام بده انشالله که مثبت میشی استرسم نداشته باش فقط فقط به خدا توکل کن چون اول واخر باید خدای مهربون بخواد ❤

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگم دخترها اندازه سرم و که برای ایمنی میدن چجوری با وزن حساب میکنن؟؟؟

سوال منم هست

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
مرسی عزیزم داروهای منم زمان بندیش همینجوریه فقط من انوکسا ندارم ب جاش فراگمین دارم  Hcgشما هم ...

اره انوکسا پیدا نمیشه دکترم این سری  به من فرگمین داده  من اچ سی جی روز سوم وششم دور نافی زدم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
منم سپتوم داشتم و تو عکسرنگی معلوم نشده بود . قبل از برداشتن سپتوم همه انتقالهام منفی میشد ولی بعد ا ...

دخترا سپتوم و نمیشه بدون هیسترو فهمید هست یا نه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام دوستای عزیزم ب لطف خدا من فردا انتقال دارم به دعای خیرتون محتاج ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنید ...

سلام عزیزم من فردا انتقالمه انشاالله به حق این شبای عزیز نه ماه بچسبن به دلمون😍😍منو یادت باشه علائم داشتیم بگیم بهدهم راستی کدوم شهر ومرکزی

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام عزیزم من فردا انتقالمه انشاالله به حق این شبای عزیز نه ماه بچسبن به دلمون😍😍منو یادت باشه علائ ...

عزیزم ان شاءالله که هر دومون شاد بشیم 😍 من تهرانم مرکز ابن سینا میرم  رز قرمز رنگ چند تا توصیه کردن خوندی اونا رو توکل بخدا انجام بده ان شاءالله که خدا برامون بخواد❤

کاریوتایپ یه نوع تست ژنتیک عزیزم، بعد چندبار منفی شدن معمولا واسه اقا و خانوم تجویز میشه فقط مختص اق ...

ممنون عزیزم🌹

برای منفی شدن فقط؟ نمیدونم این آزمایشو دادیم یا نه !!! یه آزمایش من و همسرم باهم دادیم گه جوابش پر بود از شکل های کروموزومی. عکسشو میزارم لطفا ببینین🙏

برای سقط این آزمایش مفید نیست؟

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
من خیلی نگرانم...چیکار کنم الان من بدبخت😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

منم نمیدونستم باید بپرسم