2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
منم یه روز قبل انتقالم سینه درد درد پریودی دارم میترسم پری بشم امروز سیزده سیکلمه شایدم عوارض استراد ...

نه عزیزم نترس نمیشی منم همینطور بودم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
@ghazal6900     این دوستمون شاید بدونن

عربزم‌پستش و پیدا نکردم بگو بیاد تهران بگیره یا بهم پیامبده بگم از کی بگیره از آقای سبحانی امانت بگیره اصفهان باید ایمونولوژیست براش نسخه کنه حتما وگرنه آزاد میدن بگو تهران بیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم منم دقیقا چهارشنبه انتقال دادم بلاست پیش دکترعارفی شما دکترتون کی بوده داروهاتون چی بار ...

من رویانم دکتر مشایخی پردنیزولون انوکسا آسپرین شیاف پروژسترون و فولیک اسید بار سومه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ان شاالله به سلامتی عزیزم. روند خاصی نداشت. فقط گفتن از 12 شب دیگه هیچی نخورم صبحم ساعت 6 ی قرص زیر ...

ممنون عزیزم که گفتی لطف کردی منم سپتوم داشتم چندسال پیش برداشتن برام ولی مال من توعکس رنگی کامل مشخص بود منتها دکترم گفت هنوز

چندسانتی ازش مونده که بایدبرداره 

سلام دوستان وقتتون بخیر .ببخشید من شنبه و امروز جواب ازمایشم منفی در اومد میکرو بودم . ولی فردا میخا ...

ممنون میشم اگه اطلاعی دارین جواب منم بدین 💔💔

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
ممنون عزیزم که گفتی کردی منم سپتوم داشتم چندسال پیش برداشتن برام ولی مال من توعکس رنگی کامل مشخص ...

ان شاالله سبب ساز بشه براتون. اینکه چند سانت مونده ازش بعدا دراومده ؟ منظورم اینه که برگشت پذیره سپتوم یا نه از عمل قبلی مونده؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نگران نباش عزیزم . لک و خونریزی برای آی وی اف طبیعیه . من از هفته پنجم تا پایان هفته یازدهم داشتم . ...

عزیزم باید عیب نداره اما جنینام بمونن نگران اونم ببخشید همش لک قهوه ای دارم

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
ان شاالله سبب ساز بشه براتون. اینکه چند سانت مونده ازش بعدا دراومده ؟ منظورم اینه که برگشت پذیره سپت ...

نه گلم ازعمل قبلی مونده من حین عمل هیسترو خونریزییم زیادبوده مجبور میشن هیسترو رومتوقف کنن برای همین یمقدارش باقی میمونه که الان میخوادبرداره. والا فکرنکنم برگشت پذیر باشه دقیق نمیدونم

نه گلم ازعمل قبلی مونده من حین عمل هیسترو خونریزییم زیادبوده مجبور میشن هیسترو رومتوقف کنن برای همین ...

ببخشید گلم زیاد سوال میپرسم. بخاطر اروم شدن دلم. همون جا بهتون گفتن ک مونده ازش؟ ب من چیزی نگفتن. اونروزم ک ی دکتر دیگه سونو کرد از سپتوم حرف زد نمیدونم چیزی ازش مونده ک ازش حرف زد یا چی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نگران نباش عزیزم . لک و خونریزی برای آی وی اف طبیعیه . من از هفته پنجم تا پایان هفته یازدهم داشتم . ...

عزیزم شما لک قهوه ای میدیدین؟ لخته سلاه اندازه عدس هم دیدین؟

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین