2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
خوب گلم چرا آمپول پروژسترون نمیزنی؟حتما بزن حتی اگه دکترت لهش اشاره نکرده

آمپول هیدروکسی پروژسترون بهم داده گفته هفته ای یه دونه البته پرولتون برام نوشته بود که گیرم نیومد داروخونه اینو بهم داد

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم نداشتم،فقط ۶ هفته خونریزی شدید داشتم که رفتم سونو گفت هماتوم داری،،الان خداروشکر جذب شده

هماتوم چیه؟ من لکه بینی قهوه ای دارم ممکنه منم هماتوم داشته باشم؟

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
عزیزم وقتی لک بینی پیدا کنی بسته به شرایط و شدتش.....  وهله اول استراحتت رو بیشتر کن یعنی سعی ...

آنا جون من نزدیک ۱۰ روزه لکه بینی دارم چند روز اول آسپرین رو قطع کردم دو سه روز خوب بودم تا اینکه دوباره شروع شد الان یه هفته است بعد آمپول آنوکسا لکه بینیم بیشتر میشه به دکتر گفتم، گفت تهدید به سقط هستی، بهش گفتم آنوکسا رو یه روز درمیون بزنم؟ گفت نه ربطی به انوکسا نداره

حالا نمیدونم چیکار کنم میخوام امروز نزنم ببینم چی میشه، شما پیشنهادی نداری؟

شما خودت درچه حالی عزیزم؟ ❣

ممنون عزیزم. دو سه روز عزاداری کردم بعدم با همسر زدیم یه آخ جون پارتی گرفتیم و هرچی چند وقت برام ممنوع بود خوردنش خریدم و خوردم و دلی از عزا درآوردم. دیدم هرچی رعایت کردیم هیچ فایده ای نداشته. خلاصه چند روزم دوچرخه سواری باهم رفتیم تا من حالم دوباره سرجاش اومد. 

والا خوبه انجام بدید خیالتون راحت میشه اینو باید دکتر همسرتون بنویسه ما که اون مرکز میریم دکتر همسرم ...

خیلی ممنون عزیزم. میشه لطفا اسم آزمایشاتو برام بگی؟ 

واقعا میخوام اینبار هرررچی آزمایش هست بدیم. برای اینکه بارداری موفقیت آمیز باشه هرکاری میکنیم.

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
عزیزم شما خون ریزیت چطوربود ؟من تودستشویی ازم خون میچکید دو س ساعت هم چنددبار اندازه سکه کامل خون قز ...

شما پرولوتون رو از کجا خریدین؟ من شیراز گیرم نیومد

آنا جون من نزدیک ۱۰ روزه لکه بینی دارم چند روز اول آسپرین رو قطع کردم دو سه روز خوب بودم تا اینکه دو ...

عزيزم منم تا ٩ هفته لكه بيني قهوه اي داشتم روزي دوتا امپول پروژسترون ميزدم و سه تا شياف و انوكسامم قطع كرده بود دكترم. سقط چيه اخه بهش فكر نكن

خداياشكرت....❤️ 
ان شاء الله که تا الان خوب شدی عزیزم،  ببخش اگر دائم میپرسم کدوم مرحله بودی چون اطلاعات شما و ...

زینب جون منم راهنمایی میکنی؟

من ۲۲ تیر انتقال دادم، ۱۶ مرداد دکتر بخاطر لکه بینی دستور قطع آ.اس.آ رو داد چند روز خوب بودم دوباره لکه بینیم شروع شده و داره کم کم بیشتر میشه، آنوکسا رو هر روز عصر میزنم که تقریبا نیم ساعت بعد تزریقش لکه بینیم زیاد میشه تا شب که قطع میشه و صبح دوباره شروع میشه اما کمتره، به دکتر گفتم آنوکسا رو یه روز درمیان بزنم، قبول نکرد؛ الان موندم خودم قطعش کنم یا نه، آمپول پرولوتونهم بهم گفته هفته ای یه دونه بزنم که پرولوتون گیرم نیومد داروخانه بهم هیدروکسی پروژسترون داد

عزيزم منم تا ٩ هفته لكه بيني قهوه اي داشتم روزي دوتا امپول پروژسترون ميزدم و سه تا شياف و انوكسامم ق ...

به نظرت خودم آنوکسا رو قطع کنم؟ یا مثلا بجای هرروز یه روز درمیان بزنم؟

خیلی ممنون عزیزم. میشه لطفا اسم آزمایشاتو برام بگی؟  واقعا میخوام اینبار هرررچی آزمایش هست بدی ...

چشم وایسید پیدا کنم عکس میگیرم میفرستم برات عزیزم کارخوبی می کنی انشااللله این بار نتیجه بگیری و دلت شاد بشه 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
به نظرت خودم آنوکسا رو قطع کنم؟ یا مثلا بجای هرروز یه روز درمیان بزنم؟

عزيزم نميدونم والله من نميتونم بهت بگم نزن شايد دكترت اينجوري صلاح دونسته بازم بچه ها شايد بهتر بدونن

خداياشكرت....❤️ 
برای مامان سوفی خیلی ناراحت شدم. یاد خودم افتادم که سی هفته بهم گفتن قلبش نمیزنه. انشالله خدا به ه ...

متاسفم خیلی سخته

الهی به زودی جاش سبز بشه و به سلامتی بغلش کنی

هرچند اون خاطرات از یاد رفتنی نیست ولی زندگی همینه روزهای تلخ و شیرین زیاد داره 

با انرژی و نشاط و امید به خدا ادامه بده

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
عزيزم نميدونم والله من نميتونم بهت بگم نزن شايد دكترت اينجوري صلاح دونسته بازم بچه ها شايد بهتر بدون ...

دکترم که میگه تهدید به سقط هستی و فقط باید بیای مطب تا داروهات رو کم و زیاد  کنم

با اینکه کارش خوبه اما اصلا درست جواب نمیده، سری قبل اینجا بچه ها گفتن آسپرین رو قطع کن لکه بینیت تموم میشه اما دکترم گفت داروهاتو قطع نکن تا بیای مطب، تا رفتم مطب گفت دیگه آسپرین رو نخور

مطبش فعلا تعطیله تا دوشنبه بعد منم میترسم خدایی نکرده برا جنینم مشکل پیش بیاد