2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
من روز ۱۸ انتقال جنین بودم ک اون طوری خون ریزی داشت ک ازمایشم مثبت بود

ان شاء الله که تا الان خوب شدی عزیزم، 

ببخش اگر دائم میپرسم کدوم مرحله بودی چون اطلاعات شما و بقیه دوستان گاهی با هم قاطی میشه تو ذهنم

ببین گلم این جور مواقع اکثرا دکتر ها آسپرین و انوکسا رو موقت قطع میکنن و به جای شیاف هم آمپول پروژسترون میدن، کلا دوز پروژسترون رو اگر جا داشته باشه بیشتر میکنن

خداروشکر دکترم با اینکه خیلی تعریفشو میکنن میگن با تجربه اس و ماهر ولی هم سرش خیلی شلوغه هم قشنگ وقت ...

قربونت برم اصلا تو اینترنت دنبال اینا نگرد یه سرفه سرچ کنی میزنی سرطان ریه همه چیو به سرطان ربط میدن بدون استرس و با اعتماد به دکترت هرچی میگه گوش کن و جلو برو

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام زینبی جون من دیروز سونو شدم روز ۳ پریودیم بود گفت کیست ۱۸ میلی اندومتریوما دارم خطرناکه درمان م ...

سلام عزیزم خوبی؟18 که چیزی نیست دختر گل

منم داشتم یه 4 سانتی، نیاز به عمل و اینا هم نشد 

با همون پانکچر شدم 

با همون انتقال دادم 

با همون مامان شدم

موقع سزارین هم دکتر گفت محو شده رفته پی کارش

ممنون گلم 😘😘 روز چندم پریودی سونو برم بهتر؟؟

ببین گلم فکر کنم منظورم رو بد رسوندم

منظورم این بود اگر تغییرات قاعدگی نگرانت کرده برو متخصص زنان اگر نیاز باشه سونو میکنه ببینه چرا این جور شده، شاید اصلا نیاز نباشه

سلام عزیزم . خوبی ؟ همیشه وقتتو میگیرم . اتقدر درگیر بودم که نتونستم جوابتو بدم . پس از کش و قوس های ...

خیلی هم عالی 

این خوبه داری پیگیری میکنی ها ولی از من به تو نصیحت اگر وزن گیریش روی نمودار خودش هست این قدر حرص نخور روی شیر خوردن بچه 

گرسنگی غریزه بچه و انسان هست و رفع گرسنگی فطرت آدمیزاد هست، پس شک نکن از پس خودش برمیاد،بهش اعتماد کن آروم باش 

حرص و جوش خوردن اعتماد به نفس رو از خودت و بچه میگیره

عدم تحمل لاکتوز هم نداره (در گوشی بهت میگم) اگر داشت بعد از تولد اسهال شدید میشد 

ممنون عزیزدلم ، بله خیلی اشتباه کردم ، ممنون از اطلاعاتت عزیزم الهی ک عاقبت بخیر باشی عزیزم ، دعای م ...

عزیزم خیلی خیلی ممنونم از دعای قشنگت، خیلی به دلم نشست 

اثر تک تک دعاهاتون تو زندگی من هست 

الهی تک تک شماها عاقبت بخیر و دلشاد بشین

تو تخمدان راستم ذخیره منم کمه ۱.۱۷ این تعداد خوبه یا بد  

۱.۱۷ که بد نیست. البته بستگی به رنج آزمایشگاهی که رفتی داره.

بعد واسه تعداد AFC به اینکه چه روز رفتی سونو و اینکه همه فولیکولهای آنترال رو شمرده یا نه مهم نبوده واسه دکتر، هم ربط داره.

واسه من متاسفانه ذخیره تخمدان توی آخرین آزمایشم ماه گذشته ۰.۱ بوده

سلام عزیزم خوبی؟18 که چیزی نیست دختر گل منم داشتم یه 4 سانتی، نیاز به عمل و اینا هم نشد  با ه ...

جدی میگین خیلی نگران بودم ممنون که جواب دادی خدا هرچی میخوای بهت بده از نگرانی درم اوردی دکتر ال دی داد گفت روز ۱۷ سیکلت بیا 

۱.۱۷ که بد نیست. البته بستگی به رنج آزمایشگاهی که رفتی داره. بعد واسه تعداد AFC به اینکه چه روز رفت ...

دکتر گفت نسبت به سنم که ۲۵ خیلی کمه روز سوم پریودم رفتم این تعداد بود راستش من صدای دکتر ضبط میکنم میام خونه دقیق گوش میدم ببینم چی گفته گفته تخمدان راست ۳ ۴ تا ای اف سی تو تخمدان چپم کیست ۱۸ میلی اندومتریوما دارم 

انشالله مشکل همه به حق این روزای عزیزحل بشه مشکل توام همینطور

منم پس فردا انتقالمه خونه تکونیامم کردم فردام یه دستی میکشم نی نی هام اومدنی خونم مرتب باشه😍😍

اااای جووووووووووون. ان شاالله ب سلامتی  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ان شاء الله که تا الان خوب شدی عزیزم،  ببخش اگر دائم میپرسم کدوم مرحله بودی چون اطلاعات شما و ...

ممنون گلم خیلی بهتر شدم ولی درد و تیر کشیرن تخمدان دارم و هرازگاهی هم لک های خیلی کوچیگ صورتی قهوه ای ولی هپارینم قطع نکردن روزی دوتا میزنم

سلام عزیزم . ممنونم از لطفت که وقت گذاشتی برام . با دکتر مقدادی چند بار تلفنی وقت گرفتم و ویزیت شد پ ...

سلام عزيزم ببخشيد من جواب ميدم جون دخترم رفلاكس داشت حتي سونو هم داد رفلاكس مترسط داشت دكتر ولسه من لبنيات رو قدغن كرد جيزاي نكهدارنده  غذاي جرب نخوردن خلاصه تا ١ سال خيلي رعايت كردم دختر شير خشك نميخورد كلا شيشه نگرفت شير خودم ميخورد نصفش رو بالا مياورد  دخترم ١ سال شربت راينيتيدين خورد عدم تحمل لاكتوز شير. داست حتي فرني رو باشير  خودم درست ميكردم شير پاستوريزه تا ٢ سال ممنوع بود خلاصه كلي اذيت شديم تا خوب شد والبته من جقد حرص خوردم الكي ،الان ماشاله ٦ سالشه  

ممنون عزيز دلم😍 چشم حتما اگه قابل باشم. پارسال شير نذر كردم شب حضرت علي اصغر. امشب دارم ميبرم بدم ب ...

قبول باسه ولي خدا اخر عاقبت همه رو بخير كنه كل هيئت ها  بيرونن نصفشون تو محله ما ماسك نداشتن فاصله كم به خدا هم ميشه تو خونه عذاداري كرد روزي ٥٠٠ نَفَر دارن ميميرن از به طرف همه جا رو تعطيل كردن از يه طرف شبي ١٠٠٠ تا ادم بيرونن معلوم نيست سياستشون چيه ، اون رو زخانومي اومده بود كروه ميكفت واسه هيئت نذر جمع ميكنم بهش كفتم به خدا   بيمارستان ها پر  بيشتر شون بستري نميشن كپسول اكسيژن  كرايه كنين واسه كرونايي ها به خدا ثوابش بيشتر ميدونين چند نَفَر روزي به خاطر اينكه پول امپول رمدسيور ندارن ميميرن  به اينا كمك كردن ثوابش بيشتر